- Minidump Rapor Linki
- https://1drv.ms/u/c/4030b33b8e66fc9f/EZjrvZVwqEVEoAKG54hZqqcBHbg5MtVBVxhkaNogHFAcxA
- RAM
- GoodRam DDR5 16GBx2 6000 Mhz
- SSD veya HDD modeli
- Kingston Renegade 1TB
- Ekran kartı
- Palit RTX 4070 SUPER
- Anakart
- Biostar B650MP-E
- İşlemci
- Ryzen 5 7500f
Bir sürü şey denedim, ekran kartı ve işlemciyi stress testine soktum ve sıcaklıkları normaldi ve bilgisayar çökmedi. Memtest86 denedim sorun bulamadı, chkdsk yaptım sorun çıkmadı. Çökmelerin net bir sebebi de yok, sadece grafik isteyen oyunlarda çöküyor gibi duruyor. Bazen oyunu açtığım an çöküyor, bazen günlerce çökmüyor, bazen 1 saat içinde 2 kez çöküyor. Bazen oyunların kendisi çöküyor bazen de ekran ile birlikte bütün her şey donuyor, bazen ekran donuyor fakat arka planda öbür uygulamalar çalışıyor ve yine restartlamam gerekiyor.
Bazen mavi ekran veriyor ve mavi ekran transparan oluyor ilginç bir şekilde, en son ne açıksa o gözüküyor. Bazen de direkt bilgisayar siyah ekran olup kendiliğinden yeniden başlıyor.
En son Rust oynarken fatal error on gc, suspend loop failed diye bir hata aldım ve oyun çöktü. Bazen bilgisayar açıldığında monitörle bağlantı kuramıyor ve monitöre görüntü gelmiyor yeniden başlatmam gerekiyor.
PSU: NZXT C750.
Bazen mavi ekran veriyor ve mavi ekran transparan oluyor ilginç bir şekilde, en son ne açıksa o gözüküyor. Bazen de direkt bilgisayar siyah ekran olup kendiliğinden yeniden başlıyor.
En son Rust oynarken fatal error on gc, suspend loop failed diye bir hata aldım ve oyun çöktü. Bazen bilgisayar açıldığında monitörle bağlantı kuramıyor ve monitöre görüntü gelmiyor yeniden başlatmam gerekiyor.
PSU: NZXT C750.
Son düzenleyen: Moderatör: