4070 Super ekran kartım var fakat oyunlarda dusuk FPS alıyorum. CS2'de 350 küsur oynarken 200'lere kadar düşüyor genel olarak 200'lerde seyrediyor. Yer degıstırınce 400'leri de gördügü oluyor fakat genel olarak 200'lerde oynuyorum. Valorant'ta da aynı durum söz konusu 500'leri görüyor fakat klasik 300 FPS oynatıyor GTAV'de de bu durum aynı 140 civarı oynarken aniden 70-80'e düsüp o FPS'de oynatıyor bu FPS düşüşleri oldugunda drop yiyorum sorun nedir acaba?
İşlemcide sorun yok, ben aynı kombinasyon ile bütün oyunlarda çok iyi FPS'ler alıyorum yeni topladım sistemi. Ya temiz kurulum deneyin ya da bir arkadaşınızın monitörü ile deneyin masraf etmeden önce.
İşlemcide sorun yok, ben aynı kombinasyon ile bütün oyunlarda çok iyi FPS'ler alıyorum yeni topladım sistemi. Ya temiz kurulum deneyin ya da bir arkadaşınızın monitörü ile deneyin masraf etmeden önce.
Zaten önceki mesajlara bakarsan 2K da darboğaz olmayacağını söylemiştim. Arkadaş 1080p de oynadığı için darboğaz yaşıyor. İşlemci 1080p için güçsüz kalıyor, ekran kartına göre.
Zaten önceki mesajlara bakarsan 2K da darboğaz olmayacağını söylemiştim. Arkadaş 1080p de oynadığı için darboğaz yaşıyor. İşlemci 1080p için güçsüz kalıyor, ekran kartına göre.
Sistem iyice yükseliyor ama monitör hala 1080p de kalıyor nasıl çözülecek acaba? Buradaki sorun zaten işlemcinin kötü olması mı? Yetersiz olması mı? Bence biraz daha düşünün sorunu. İşlemciyle düzelmeyecek bence ya çözünürlük ya farklı bir sorun var.
Sistem iyice yükseliyor ama monitör hala 1080p de kalıyor nasıl çözülecek acaba? Buradaki sorun zaten işlemcinin kötü olması mı? Yetersiz olması mı? Bence biraz daha düşünün sorunu. İşlemciyle düzelmeyecek bence ya çözünürlük ya farklı bir sorun var.
Benzer sisteme (gpu ve cpu aynı) sahibim fps değerleri dediğin gibi cs'yi orta-yüksek ayarlarda cs2 için 1440p'de 200-400 arası bayağı değişiyor. fps drop yaşatmıyor takılmalar vs. gibi. Valorantta aynı şekil 300-650 fps arası bayağı değişiyor ortalama 400. mape göre vs. değişiyor. İleride bir işlemci güncellemesi gerekecek gibi aklımda amd x3d serisi am5 bir işlemci almak var tabi hemen değil şu anlık yetiyor r5 7500f belki ihtiyacımda olmaz bir kaç sene sonra bakacağım duruma