RTX 4070 Super sistem nasıl?

tamamdır hocam 2x16lık ramleri de ekleyince 53k yaptı. Teşekkür ederim herkese işlemci konusunda tavsiye varsa alabilirim onun haricinde kafama yattı demem yanlış olmaz.
O sisteme isterseniz 7800X3D ekleyebilirsiniz fakat yanında Enermax Aquafusion soğutma koymanızı öneririm.

Hayır OC yok. Neden olsun ki? Ayrıca konudan bağımsız OC düzgün olursa ömür azaltmaz zaten.

O sisteme isterseniz 7800X3D ekleyebilirsiniz fakat yanında Enermax Aquafusion soğutma koymanızı öneririm.

Hayır OC yok. Neden olsun ki? Ayrıca konudan bağımsız OC düzgün olursa ömür azaltmaz zaten.
tamamdır hocam teşekkür ederim oc yanlış yerde okumuşum

ekran kartındaki oc ne hocam peki? cahilliğimi mazur görün ben laptop kullanıcısıyım normalde kasayı arkadaşıma topluyoruz

tamamdır hocam teşekkür ederim oc yanlış yerde okumuşum

ekran kartındaki oc ne hocam peki? cahilliğimi mazur görün ben laptop kullanıcısıyım normalde kasayı arkadaşıma topluyoruz
OC versiyonu yani bi tık daha yüksek hızlarda. Daha iyi yani. Ömür filan azaltmaz. Fabrika OC'si bu.

Normalde ekran kartlarının OC'li versiyonları daha pahalı olur.

OC versiyonu yani bir tık daha yüksek hızlarda. Daha iyi yani. Ömür filan azaltmaz. Fabrika OC'si bu.

Normalde ekran kartlarının OC'li versiyonları daha pahalı olur.

Evet baktım biraz da. Bize gelen hali OC'siz. Biz uygulama indirip kolayca OC yapabiliyormuşuz. Tek tıkla OC gibi yani isimden de. Doğru mu anlamışım?

Sistemi adam etmek için yapılan özelleştirmelerle fiyatı uçuyor.

Evet dediğim RAM'i ekleyip direkt alabilirsiniz.

Hpcam attıgınız sistemi GameGaraj'da daha ucuza alabiliyor galiba.
Kasa farklı CPU soğutucusu yok bir de ekran kartı markası farklı.
Yaptığım özelleştirmeler sizde gözüküyor mu bilmiyorum.

Evet ama ben yapmadım. Gerekte yok. Bir şeyi etkilemiyor o kadar.
Peki hocam son 1 değişiklik olarak intel takmak istesek ne takabiliriz? Arkadaşım zihinsel engelli olduğu için illa intel istiyor da.

Peki hocam son 1 değişiklik olarak intel takmak istesek ne takabiliriz? Arkadaşım zihinsel engelli olduğu için illa intel istiyor da.
Ben Intel önerisi yapmıyorum hocam. O kadar rezil bir firma ki önermiyorum.

CPU soğutucusuz 59K etti hocam. Nasıl daha ucuz? Aynı özelliklerde parçaları koyup SS atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…