RTX 4070 Super sistemde Roblox kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11

qwerxa

Picopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 4070 super
İşlemci
AMD RYZEN 5 7600x
Yüksek grafikli oyunları, mesela RDR2 oynarken sorunsuz oynuyorum, ama Roblox'ta bazı oyunlarda FPS düşüşü yaşıyorum 240 FPS'ten 60-50 FPS'lere falan düşüyor nedenini bilen var mı?

Yüksek grafikli oyunları, mesela RDR2 oynarken sorunsuz oynuyorum, ama Roblox'ta bazı oyunlarda FPS düşüşü yaşıyorum 240 FPS'ten 60-50 FPS'lere falan düşüyor nedenini bilen var mı?

Çok normal optimizasyon yok ya da o oyunun yapımcıları partlarının performansa değil hig detaile ayarlıyor. Oyundan oyuna değişir bu

Hocam optimizasyon nasıl bu kadar kötü olabiliyor?

Evet hocam oyundan oyuna değişiklik gösteriyor.
Çünkü bende oyun yapımcısıyım bizzat denedim oyundaki modelleri performansa ayarlayınca otomatik optimizasyon oluyor ama işte detaycı oyun yapımcıları onu yapmıyor o yüzdende herkes oynayamıyor

Bloxstrap kullanarak FPS limitini değiştirebilirsiniz. Bloxstrap Menüyü açıp Fast Flag'ler sekmesinden kare hızı limitini ayarlayabilirsiniz.

bloxstrap kullanarak FPS limitini değiştirebilirsiniz. bloxstrap menüyü açıp Fast flag'ler sekmesinden kare hızı limitini ayarlayabilirsiniz.

Hocam performansa bir etkisi var mı? Yoksa sadece FPS kilidini mi açıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam performansa bir etkisi var mı? Yoksa sadece FPS kilidini mi açıyor?
Bloxstrap, güvenilir üçüncü parti bir yazılımdır. Yani içinde Roblox'u özelleştiren birçok şey mevcut. Bunlar arasında performansı arttıran özellikler de yer almaktadır. Yani performansın artmasını da hedeflemektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…