RTX 4070 Super sisteme PSU önerisi

ysaruhan06

Kilopat
RTX 4070 Super için aldığım hazır sistemin PSU'su yetersiz geliyor. Alalı bir sene oldu ancak bir haftadır çok sık çökme, cızırtı, parazit sesi gelip ekran gitme sorunları yaşıyorum. Araştırdığımda PSU'nun yetersiz geldiğini söyledi GPT. F/P olarak hangi PSU'yu almam gerekiyor? Soru buysa.

Dosya Ekleri

• IMG_4546.jpeg
    IMG_4546.jpeg
    216,4 KB · Görüntüleme: 8
Bütçeniz nedir?

750Watt eğer 12V rayından yeterli güç veriyorsa yetersiz değil ama bilginiz olsun. Sorun başka bir şeyden kaynaklanıyor olma ihtimali var.

Bütçeniz nedir?

750Watt eğer 12V rayından yeterli güç veriyorsa yetersiz değil ama bilginiz olsun. Sorun başka bir şeyden kaynaklanıyor olma ihtimali var.
Sorunu yazdığımda %100 psı yazdı gpt başka neyden olabilir bilmiyorum. Fiyatlar hakkında bilgim yok çok pahalı olmasın mümkünse

750W normal şartlarda 4070s için fazla bile.

GPT kalitesiz olduğunu söyledi 1 haftadır çok sık kilitleniyor bilgisayar.

Bütçeniz nedir?

Sorunu yazdığımda %100 psı yazdı gpt başka neyden olabilir bilmiyorum. Fiyatlar hakkında bilgim yok çok pahalı olmasın mümkünse

GPT kalitesiz olduğunu söyledi 1 haftadır çok sık kilitleniyor bilgisayar.

İçindekinin AİGO AT750 olması lazım. Kalitesiz değil. Girişi seviye için yeterli. PSU kaynaklı değildir muhtemelen.

Yani çok anlamıyorum ama böyle dediği için öyle yazma gereği duydum oyun oynayamıyorum 1 haftadır.
OCCT power testi yapar mısın? Test sırasındaki votlaj kanallarının fotoğrafı gerekli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı