RTX 4070 Super vs 7900 XT

Bütçe
30000
Bu fiyata çıkıyorsan 32 bine 4070 Ti Super'ler var, onlara bakabilirsin. İkisinden birisi diyorsan tabii ki 7900 XT daha iyi bir kart.

Nakit tek çekim almayacağımı belirtmek istiyorum ayrıca diyelim ki tek çekim aldık 28k ya 7900XT mi 32K ya 4070Ti Super mi F/P açısından mantıklı olur bilmediğim için soruyorum

Nakit tek çekim almayacağımı belirtmek istiyorum ayrıca diyelim ki tek çekim aldık 28k ya 7900XT mi 32K ya 4070Ti Super mi F/P açısından mantıklı olur bilmediğim için soruyorum
F/P açısından Nvidia'lar yanaşamıyor şu an AMD'ye. Onun haricinde de 4070TiS ile 7900XT arasından ben 7900XT önerirdim, performansta bir tık daha yüksek.

4070 Super tabii ki. AMD alınacak bir marka değil hem ekran kartı hem de işlemci için

İşlemci konusunda bir Intel taraftarı olsam da ekran kartı konusunda bu söylediğinize katılmıyorum özellikle 6000 ve 7000 serisinde

F/P açısından NVIDIA'lar yanaşamıyor şu an AMD'ye. Onun haricinde de 4070TIS ile 7900XT arasından ben 7900XT önerirdim, performansta bir tık daha yüksek.

Galiba sizi dinleyip 7900XT tercih edeceğim peki Sapphire Pulse modeli hakkında bir bilginiz var mı?

Eğer stokta bulursan 29'a Sinerji'de Hellhound vardı, en iyi 7900XT tasarımı. Pulse biraz daha sıcak çalışıyor ki 7900XT güç konusunda acımayan bir kart, kullanıcısı olarak rahatça diyebilirim bunu. O yüzden bulursan diğer modellere bak, ama bulamazsan çok da fena değildir, en olmadı biraz UV yaparsın. Zaten 7000 serisindeki voltaj overheadleri çok fazla, stokta 1.1-1.15 ile çalışan kartları 0.8'lere bile çekiyorlar.

nitro vapor bu nasıldır? Hellhound hem pahalı hem de taksit problemi var şu an. Ben burada en fazla 2K'da kullanan birisiyim 4K kullanmayacağım kartı yine de ısı problemi olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…