RTX 4070 Ti hotspot 95-96 dereceye çıkıyor

Hocam RTX 4070 ti GPU alacağım, çok kararsız kaldım. Soğutması başarılı, fan sesi yüksek olmayan bir GPU almak istiyorum. Bir tavsiyeniz var mı? Inno3D Nvidia Geforce RTX 4070 Ti X3 almayı düşünüyorum, fiyatı düşük ama nette bilgi çok az, pişmanlık yaşamak istemiyorum.

En iyi modeli de alsan teknoloji şans işi demişler, doğru. Coil whine(bobin vızıltısı) çıkabilir veya benimki gibi sıcaklıklar önce düşükken sonra artabilir. Asus Rog, Msi Suprim X modellerinin soğutmaları iyi fakat fiyatları da baya yüksek 4080'e yaklaşıyor.
 
Hocam RTX 4070 Ti GPU alacağım, çok kararsız kaldım. Soğutması başarılı, fan sesi yüksek olmayan bir GPU almak istiyorum. Bir tavsiyeniz var mı? INNO3D NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti X3 almayı düşünüyorum, fiyatı düşük ama nette bilgi çok az, pişmanlık yaşamak istemiyorum.


Almak istediğin modeli kullanıyorum. Geçen gün forumda konu olarak açtım bakabilirsin. Aldığım günden beri herhangi bir sıkıntı yaşamadım açtığım konu dışında(onuda hallettim). Soğutmasıda yeterli. Karta UV yaptıktan sonra da sıcaklıklar önemli derecede düştü. Tavsiye ederim.
 
Peki hotspot normalde kaç derecelerde olmalı ve en yüksek sınır bu modellerde nedir bilginiz var mı?

95 tam sınırda diyebilirim. Teknik olarak 105-110 derecede bile çalışır fakat elbette uzun ömürlü kullanmak istiyorsan o sıcaklıklardan kaçınmalısın.

Özel fan devri yapabilirsin faydası olacaktır sıcaklıklara.
 
Asus Tuf RTX 4070 ti OC ekran kartım oyunlarda 60 65 derece arasında furmark testinde 76 dereceyi görüyor ve fan sesli çalışıyor
 

Yeni konular

Geri
Yukarı