Elektronik RTX 4070 Ti + Ryzen 5 7600 32999 TL

Şimdi baktım da stok tükendi yazmış. Az koydular muhtemelen stoka. Hemen tükeneceğini tahmin etmiştim ben zaten. Çok araştırdım çünkü bu fiyat bandında. Bu kalitede bu özellikte 40 bin üstü hep piyasada. Zamlar öncesi iyi denk geldi vallahi. Alanların ellerine kısa sürede ulaşır inşaallah. Ben gayet memnun kaldım çok serin çalışan bir sistem. Ekran kartı çok iyi soğutuyor gerçekten. 10dk yükte %40 fan ile 66 derece çalıştı. Oyunlarda 60 dereceyi görmüyor zaten o yüzden fanlar devreye girmiyor hiç. İyi bir kule tipi soğutucu ile de işlemci çok serin çalışıyor. 5.2MHz de sabit çalışıyor benim oyunlarda. Hiç düşmüyor. 50-55 derece arası gidip geliyor. Xigmatek Windpower 1266 kullanıyorum 6 bakır borulu modeli. Önde arkada fanları var. MX-6 macun sürdüm.
Yok hocam sistem stoku hala var.
 
Sistem güzel ama f/p olması açısından en ucuz kasayı kullanmışlar. Şöyle bir GT502 çok güzel giderdi. :D CPU biraz korkutuyor ama yettiği için böyle koymuşlardır herhalde diyerek yorum yapmayacağım. Güzel bir sıvı soğutmada lazım.

Yinede f/p kasa.
 
Son düzenleme:
Benim ki gelmiş geri gitti, ofiste bırakmıştım telefonu 4 5 kere aramış mesaj atmış 20 25 dk beklemiş, hakkını helal etsin. Yarın bir daha gelecek
 

Geri
Yukarı