Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 21 Eylül 2023 #1 Ekran kartı RTX 4070 Ti Merhaba, oyuna 2.0 yaması ile yeni baştan başladım. Ray reconstraction açmak istediğimde doğrulanması gerekli diye bir yazı var, bu yüzden açamıyorum. Çözümünü bilen var mı? Grafik kartım RTX 4070 Ti. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (1).png 2,7 MB · Görüntüleme: 106
Merhaba, oyuna 2.0 yaması ile yeni baştan başladım. Ray reconstraction açmak istediğimde doğrulanması gerekli diye bir yazı var, bu yüzden açamıyorum. Çözümünü bilen var mı? Grafik kartım RTX 4070 Ti.
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.703 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #2 Cyberpunk 2.0 için güncel sürücü yayınlandı. Güncel değilse güncelleyin. Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Artı 0 Eksi
Cyberpunk 2.0 için güncel sürücü yayınlandı. Güncel değilse güncelleyin. Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com
KS KS Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 21 Eylül 2023 #3 Fatherboard dedi: Cyberpunk 2.0 için güncel sürücü yayınlandı. Güncel değilse güncelleyin. Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Güncelleyip girdim oyuna. Artı 0 Eksi
Fatherboard dedi: Cyberpunk 2.0 için güncel sürücü yayınlandı. Güncel değilse güncelleyin. Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Güncelleyip girdim oyuna.
X xPrade Picopat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #4 Sanırım path tracing ayarını aktifleştirince açılıyormuş. Artı 0 Eksi
KS KS Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 22 Eylül 2023 #5 xPrade dedi: Sanırım path tracing ayarını aktifleştirince açılıyormuş. Genişletmek için tıkla... Evet, öyleymiş. Eski nesil kartlara geldi ama aşırı anlamsız oldu. FG olmadan path tracing ayarlarda açmaları çok zor. Artı 0 Eksi
xPrade dedi: Sanırım path tracing ayarını aktifleştirince açılıyormuş. Genişletmek için tıkla... Evet, öyleymiş. Eski nesil kartlara geldi ama aşırı anlamsız oldu. FG olmadan path tracing ayarlarda açmaları çok zor.
fisfis Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 111 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #6 RTX 3060 ekran kartım var sürücüm güncel, DLSS ışın oluşturma seçeneği kapalı doğrulama gerekli diyor. Nasıl düzeltirim? Artı 0 Eksi
RTX 3060 ekran kartım var sürücüm güncel, DLSS ışın oluşturma seçeneği kapalı doğrulama gerekli diyor. Nasıl düzeltirim?