RTX 4070 Ti Super i9-1900KF oyunlarda siyah ekran oluyor

• Konuyu başlatan Alp K
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 1.067

Alp K

Femtopat
Daha fazla  
İşlemci: Intel Core i9 1900KF.
Anakart: ASUS Prime Z790-P
Bellekler: G.Skill 32 GB(2x16) Trident Z5 DDR5 7200MHz CL34.
Ekran kartı: ASUS Dual GeForce RTX 4070 Ti Super OC 16 GB GDDR6X 256bit NVIDIA DLSS 3
SSD: Samsung 1TB 990 EVO NVMe2.0(okuma h. 5000mb/yazma h. 4200 MB)
Kasa: ASUS TUF Gaming GT302 tg btf 4x140mm.
Monitör: ASUS 34” TUF Gaming VG34VQL3a 1ms 180Hz Curved monitör.

————————————————————-
Sistem bu şekilde fakat bazı oyunlarda hata alıyorum. Örneğin Forest oynarken ekran tamamen siyah oldu fakat oyun içerisinde klavye ve mouse kullanmaya devam edebiliyorudum. 44 saatlik savem gitti…bugün Fortnite oynayacaktım açılma ekranı geliyor ardından oyun kapanıyor. Dosyaları doğruladım tekrar denediğimde ise PC ekranı gitti ve 3-4 sn sonra bilgisayar açıldı ve şifre gitme ekranı geldi herhangi bir ayar açmam gerekiyor mu?

Link atabilme şansınız var mı ?
Sürüm 1805
11.05 MB
2024/11/01

Tamam

Bios versiyonu 1402 gözüküyor

Harfiyen yerine getirdim fakat bu hatayı verdi

Şu an elimdeki flash eski denedim farklı şekillerde fakat olmadı flashdan kaynaklanıyor olabilir mi?

Son düzenleme:
ben adımları takip ettim bios menüsünde hata veriyor

Şuan bios update yapamıyorum farklı bir nedenden kaynaklanıyor olabilir mi onu deneyebilirim

Farklı sürüm ve güncelleştirmeleri farklı flashlardan denedim fakat yine aynı hatayı verdi.

Bayağıdır deniyorum fakat aynı hatayı veriyor farklı farklı kullandığım (1402)sürümünden itibaren tüm güncellemeleri denedim fakat herhangi bir değişiklik olmadı.

Son düzenleme:
Ben adımları takip ettim BIOS menüsünde hata veriyor.

Şu an BIOS Update yapamıyorum farklı bir nedenden kaynaklanıyor olabilir mi onu deneyebilirim.

Farklı sürüm ve güncelleştirmeleri farklı flashlardan denedim fakat yine aynı hatayı verdi.

Bayağıdır deniyorum fakat aynı hatayı veriyor farklı farklı kullandığım (1402)sürümünden itibaren tüm güncellemeleri denedim fakat herhangi bir değişiklik olmadı.

Vallahi hocam benim çareler tükeniyor...

Bir şey yapsana başlata CMD yazıp sağ tıklayıp yönetici olarak açıp açılan pencereye sfc /scannow yazıp enterlar mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı