Belirttiğim gibi RTX 4070 ve i5 13400 ile Valorant'ta 200-260 FPS arası alıyorum ama benden daha düşük sistemi olanlar 300 FPS ve daha fazlasını alıyor. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir?
Darboğaz olabilir belki. Ama daha fazla fps almak için görev yöneticisinden yüksek önceliğe almayı veya tüm ayarları en düşüğe çekmeyi deneyebilirsiniz.Belirttiğim gibi RTX 4070 ve i5 13400 ile Valorant'ta 200-260 FPS arası alıyorum ama benden daha düşük sistemi olanlar 300 FPS ve daha fazlasını alıyor. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir?
2K'da oynuyorsan normal. Valorant işlemci tabanlı bir oyun. Diğer sistemlerde karşılaştırıyorsun ama işlemcileri ne sistemin?
Kanka bende RTX 4060 Ryzen 7 7840 HS var, Tüm ayarları kısıp gerçek zamanda önceliğe aldığımda 500 fps alıyorum. önceden tüm bilgisayar animasyonlarını falan kapatıp tüm ayarlar ortada 700 fps almışlığım var.RTX 4060 i5 12400'ı olan arkadaşım 260 280 civarı
Bir başka konuda gördüğüm RTX 4070 ve i 12400 olan arkadaşımız 350 civarında alıyor
Darboğaz olabilir belki. Ama daha fazla FPS almak için Görev Yöneticisi'nden yüksek önceliğe almayı veya tüm ayarları en düşüğe çekmeyi deneyebilirsiniz.
O zaman darboğaz yapıyor olması çok muhtemel.Düşük ayarlarda FPS dahada düşüyor
O zaman darboğaz yapıyor olması çok muhtemel.
RAM'in kaç GB? Sorun RAM'lerden de kaynaklanabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.