Gathendar
Hectopat
Hocam katana 105watt max-q ekran kartina sahip ben de bi suredir bakiyordum da o modele. Msi pulse'a bakabilirsiniz fiyat farki var biraz ama bence max-q almaktan iyidir. Ben de pulse alacagim gibi gorunuyor.
Hocam asuslarda mux switch olmuyor genelde bunda var mıdır bir bakmam gerekiyor teşekkürler tavsiyeniz içinHocam ben illa alacağım derseniz sizin yerinizde olsam MSI yerine şunu alırdım:
Ekranı daha iyi, soğutması daha efektif gözüküyor (henüz incelemelerini bulamadım), işlemcisi de çok daha güçlü. Üstelik biraz daha ucuz diğerinden. Ama önceki mesajımda belirttiğim gibi, 40 serisi ekran kartı barındıran laptoplar biraz pahalı şu anda.
Hocam ASUS'larda MUX Switch olmuyor genelde bunda var mıdır bir bakmam gerekiyor teşekkürler tavsiyeniz için
Neden bu kadar uygunHocam ben illa alacağım derseniz sizin yerinizde olsam MSI yerine şunu alırdım:
Ekranı daha iyi, soğutması daha efektif gözüküyor (henüz incelemelerini bulamadım), işlemcisi de çok daha güçlü. Üstelik biraz daha ucuz diğerinden. Ama önceki mesajımda belirttiğim gibi, 40 serisi ekran kartı barındıran laptoplar biraz pahalı şu anda.
3080 16 GB ise 3080.4070 falan unutun kart 3070 Ti'den güçsüz.Fiyatıda çok daha pahalı.
Oh be! 3070 Ti laptom bilgisayarım 1 sene geç eskiyecek bu hamle sayesinde. Teşekkürler NVIDIA!![]()
Hocam sanırım Apple, otomatik düzeltme faciası yaşandı o yüzden anlayamadım demek istediğinizi.Hatta 2,5000 serisinin çok asına 2 yıl var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.