RTX 4070 yanına nasıl bir monitör alınmalı?

Bütçe
4000-7000

devilbaby

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni toplayacağım sistem için monitörü şimdiden almayı düşünüyorum ama kafam karıştı hangi çözünürlük almalıyım? Hangi Hz almalıyım? Kafam acayip karışık. Ekran kartı olarak RTX 4070 olacak. Hem AAA oyunları oynamayı severim hem Valorant oynamayı severim hem de film ve dizi izlemeyi severim. Sizce hangi çözünürlükte ve hangi Hz de monitör almalıyım.

Arkadaşlar yeni toplayacağım sistem için monitörü şimdiden almayı düşünüyorum ama kafam karıştı hangi çözünürlük almalıyım? Hangi Hz almalıyım? Kafam acayip karışık. Ekran kartı olarak RTX 4070 olacak. Hem AAA oyunları oynamayı severim hem Valorant oynamayı severim hem de film ve dizi izlemeyi severim. Sizce hangi çözünürlükte ve hangi Hz de monitör almalıyım.
RTX 3070 mi demek istediniz?

RTX 4070 şimdiki seriye göre RTX 3080 Ti'a tekabül edecek gibi görünüyor 2K 144 Hz monitör gayet yeterli olur belki.

Bende monitör araştırıyorum. Artık para verilecekse mecburen 4K ve en az 144 Hz. Bir kere olmazsa olmaz. Şimdi burada alacağın monitörü gözle görmen gerek. Ben G7 28 inç Samsung gördüm. Siyah tonlaması fazla. İyi değil. Gözle görmek gerek.Takip bir ürün linkini seninle paylaşmak istedim.

RTX 4070 şimdiki seriye göre RTX 3080 Ti'a tekabül edecek gibi görünüyor 2K 144 Hz monitör gayet yeterli olur belki.

RTX 4070 için benim de aklımda 2K 144 Hz vardı ancak 2K monitörde 1080p film dizi izlemek çok önerilmiyor gibi geldi 1080p monitöre göre görüntü daha kötü oluyormuş galiba.

Hocam bence 144Hz olmalı ve IPS panel olmalı monitör panel türü o kadar da hayati bir şey değil IPS en yenisi zaten ve 2K veya 4K almanız yeterli fazlası gösteriş olur.

masa almadıysanız beni evlatlık alıp masa niyetine üstüme setup kurabilirsiniz havalandırmam iyidir kasada iyi zaten T.C. mi verebilirim (şaka amaçla yazılmıştır)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı