RTX 4070s Sistemde 4K'da sorun çıkarır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kart 4K da ağlıyor bildiğiniz.

Hocam CPU neydi?

Hocam 4070 Ti super ve r 7 7800x3D 4K da Youtube'da 60 FPS'in üstünde performans veriyor diye görmüştüm

Son düzenleme:
Hocam CPU neydi?

Hocam 4070 Ti super ve r 7 7800x3D 4K da Youtube'da 60 FPS'in üstünde performans veriyor diye görmüştüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
4070 ti süper de bir çok oyunda cortluyor.

Çoğu oyunda 60FPS+ veriyor gibi peki az önce attığım sistem nasıl olur 4K'da.

Çoğu oyunda 60FPS+ veriyor gibi peki az önce attığım sistem nasıl olur 4K'da.
Çoğu oyunda 60 üstü vermiyor? Last of us, alan wake ve hogwarts legacy gibi bir çok oyunda 50 FPS veriyor. 4K için en az 4080 ti gibi bir ekran kartı almalısınız.

Hocam önceki say.

Çoğu oyunda 60 üstü vermiyor? Last of Us, Alan Wake ve Hogwarts Legacy gibi birçok oyunda 50 FPS veriyor. 4K için en az 4080 Ti gibi bir ekran kartı almalısınız.

Hocam önceki sayfafa 4080 Super'li bir sistem attım ona bir bakar mısınız fiyatına uygun mu bir sorun çıkar mı?

Hocam CPU neydi?

ryzen 5 7500f olması lazım, bu yeni çıkan işlemciden. Dediğim gibi sıkıntı çekmedim şuana kadar.

hocam ağlamasından kastınız 120 fps falan olmamasıysa tamam ama 60 fps rahat veriyor dlss ile. Dediğim gibi dlss'in performans moduna bile gerek kalmıyor. Bizzat ben kullanıyorum 4k ile
Hep de ağır oyunlar oynadım, belki alan wake gibi 1-2 oyunda sıkıntı çıkarıyor olabilir ama şuana kadar gayet yeterli 4k için. Yanlış yönlendirmeyelim . En ağırlardan biri denilen cyberpunk 2077'yi bile 4k her şey ultrada,sadece ray tracing ultrada değil, o şekilde 60 fps'in üstünde oynadım hep.

YouTube testleri öyle göstermiyor? Cyberpunk 2077 4k ultra da 60 üstü veremiyor? Nvidia bile bu kartı çıkarırken bu kart 2K kartı diyor.

YouTube testleri öyle göstermiyor? Cyberpunk 2077 4k ultra da 60 üstü veremiyor? Nvidia bile bu kartı çıkarırken bu kart 2K kartı diyor.
Hocam oyunu silmesem kayıt alıp atardım, niye durduk yere yalan söyleyim, ben o oyunu 4k ultrada 60 fps oynadım. 60-65 arası dolaşıyordu hep. Sadece ray tracing ayarı ultrada değil ara sıra high ara sıra mediumda oynadım. Bir de path tracing açınca kötü oluyor, o ayrı. Kartla ilgili farklı yorumlar var, kimisi 4k için yeterli diyor kimisi yetersiz diyor. Nvidia belki de daha yüksek fps ayarları için 2k diyordur. Çünkü nvidia nın optimizasyonunu yapınca bf2042 120 fps 4k oluyor ama ultradan düşürüyor grafiği. Grafiği ultraya alıp dlss quality'i açıp 70-80 fps civarında oynuyorum bf'yi. Az önce çıktım hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…