RTX 4080 ile oyunlarda GPU kullanımı %0

görüntü bağdaştırıcıda görünmüyor zaten eski ekran kartını kullanırken iptal etmiştim hocam
Bende de aynı sorun var. Fakat benimki nadiren oluyor ve bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeliyor.
Ekran kartım: Rtx 4080

Olay görüntüleyicisi üzerinden hatalara bakar mısınız? " Nvlddmkm " isimli hatalara özellikle.

Hdmı kablo mu DP kablo mu kullanıyorsunuz acaba ?
Ekran kartı tam takılı mı diye kontrol edebilirsiniz. Vidaları falan gevşekse sıkın biraz.
Bir de evdeki elektrik hattınıza baktırabilirsiniz. Yeterli ve dengeli elektrik geliyor mu acaba ?

Son düzenleme:
Hocalarım olayı çözdüm problem ekran kartını dik taktığım ara pci kablosundaymış thermaltake almıştım bir de kaliteli olsun diye bu gün asus teknik servisten birisiyle konuştum ekran kartını direk anakarta bağlamamı söyledi kasaya sığmadığı için uzay sistem şekilinde kasa dışında topladım ve ekran kartı cayır cayır çalışıyor hiç bir sıkıntı veya hata yok. Destek verenlere teşekkür ediyorum

Hayırlı olsun hocam.

Hayırlı olsun hocam.
Teşekkür ederim hocam

4000 serisi kullanan arkadaşlar bilginiz olsun kart kendini korumaya alıyormuş (teknik personelin dediğine göre) benzer hatalar alıyorsanız bu tarz aksesuarları iptal ederek deneyin

Hayırlı olsun aynı zamanda geçmiş olsun, iyi forumlar.

Demek ki dikey ekran kartı kablosu almıyoruz. Sepete eklemiştim maaşı bekliyordum vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…