Çözüm RTX 4080 ile PES 2019'da takılmalar oluyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

drboemondo

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
4080
İşlemci
13700HX
Arkadaşlar merhaba.

Öncelikle 13700HX işlemci, 4080 ekran kartı, 32 GB RAM donanımlı HP Omen Laptop'ım var. Yeni aldım.

PES 2019 oyunu, Steam kütüphanemdedir yani orijinaldir ancak oyunu açtığımda CPU ve GPU kullanımı neredeyse %100 oluyor ve oyunda takılmalar oluyor. Ne yaptıysam olmadı, kafayı yemek üzereyim. RDR2, GTA 5 gibi oyunları Ultra ayarlarda rahatlıkla oynayabiliyorum.

Ne olur yardım edin ne yapmam gerekiyor?

Sorunun çözümü:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ben sorunu bu videodaki bilgiyle çözdüm, belki başkasının da işine yarar, buraya bırakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyunla alakalı bir durum olabilir yüksek ihtimalle. Yeni sürümünü oynasan daha mantıklı olur gibi.

Oyunla alakalı bir durum olabilir yüksek ihtimalle. Yeni sürümünü oynasan daha mantıklı olur gibi.

2024 hiç hoşuma gitmiyor, 2019 oynamak istiyorum ama oynayamıyorum.

link

Ben sorunu bu videodaki bilgiyle çözdüm, belki başkasının da işine yarar, buraya bırakıyorum.

Monitörü 60 Hz'e al, o şekil de oyna düzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…