RTX 4080 mi RTX 4080 Super mi?

Bütçe
55000

Resilience

Yoctopat
Merhaba ekran kartı alacağım 5000 serisine geçmeyi düşünmüyorum. 2.el piyasasında ASUS ROG 4080 Super pek bulamıyorum ve bana yakın değiller il dışındalar bu yüzden düz ASUS ROG 4080'ler var. Aralarında çok fark var mıdır? Hangisini tercih etmeliyim? Yardımcı olur musunuz?

Yayın vs. yapıyor musunuz? Eğer yapmıyorsanız daha ucuza sıfır olarak 9070 XT Nitro+ tercih etmenizi öneririm. Saf oyun performansında benzerler ama daha yeni bir kart ve tüm yeni teknolojileri içeriyor.

Yayın vs. yapıyor musunuz? Eğer yapmıyorsanız daha ucuza sıfır olarak 9070 XT Nitro+ tercih etmenizi öneririm. Saf oyun performansında benzerler ama daha yeni bir kart ve tüm yeni teknolojileri içeriyor.

AMD ekran kartı sevmiyorum maalesef :)

Bu arada 1 tane daha kart buldum gene ASUS ROG'un 4070 Ti Super 45ktl ye satıyor ama biraz daha büyük olmasını istiyorum kartın bulduğum düz 4080 satıcıları ile konuştum 45/48k aralarına elden teslim olarak bırakıyorlar.

ROG Strix zaten tepe model soğutmaya sahip. Temiz, içi açılmamış düz RTX 4080 bulduysan hiç düşünme, al geç. Super ile aradaki farkı hissetmen imkansız, farkı da yok zaten. Lâkin AMD niye düşünmüyorsunuz onu anlamadım.

1765298292791.png

FPS açısından 1/3 FPS farkı var takınalacak bir konu bile değil ama CUDA çekirdek sayısı kafama takıldı GPT'ye sorduğumda geleceğe yönelik yatırım vs. bir şey söyleyip kafamı bulandırdı.

AMD istemiyorsanız ve bütçeniz çıkıyorsa HOF serisine bakın derim.

Tip olarak ROG gibi durmasa da nadir üst seviye modellerden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı