SirSakurai
Megapat
- Katılım
- 4 Temmuz 2015
- Mesajlar
- 462
Merhaba Cyberpunk'da 2K da en üst ayarlarda GPU kullanımı %99 ve sıcaklık 60-70 arası değişiyor. Normal midir? DLSS 4 öncesi daha düşük değerler görüyordum diye hatırlıyorum. İşlemcim R7 9800x3D.
%99 kullanım için gayet normal bence, watt kullanım değerine bakmış mıydınız?Merhaba Cyberpunk'da 2K da en üst ayarlarda GPU kullanımı %99 ve sıcaklık 60-70 arası değişiyor. Normal midir? DLSS 4 öncesi daha düşük değerler görüyordum diye hatırlıyorum. İşlemcim R7 9800x3D.
Yok hayır bakmadım, hatta CPU sıcaklığına da bakamıyorum AİDA 64 deneme sürem bittiği için.%99 kullanım için gayet normal bence, watt kullanım değerine bakmış mıydınız?
hocam başka programlar kullanabilirsiniz .Örneğin oyun oynarken görmek için Msi Afterburner, normal takılırken cpu-zid kullanılabilir. Benim en çok kullandığım bunlardı. Bir de speecy var ancak genellikle çok isabetli sonuçlar göstermiyor.Yok hayır bakmadım, hatta CPU sıcaklığına da bakamıyorum AİDA 64 deneme sürem bittiği için.![]()
Buradan indirip kontrol edebilirsiniz.![]()
HWMONITOR | Softwares | CPUID
HWMonitor for Windows® x86/x64 is a hardware monitoring program that reads PC systems main health sensors : voltages, temperatures, powers, currents, fans speed, utilizations, clock speeds ... The program handles : CPU and GPU-level hardware monitoring...www.cpuid.com
Selam hocam CPU sıcaklığına bakamıyorum MSI Afterburner üzerinden var mıdır başka program?hocam başka programlar kullanabilirsiniz .Örneğin oyun oynarken görmek için Msi Afterburner, normal takılırken cpu-zid kullanılabilir. Benim en çok kullandığım bunlardı. Bir de speecy var ancak genellikle çok isabetli sonuçlar göstermiyor.
Selam hocam daha sonradan baktım watt değerine 260-300w arası değişiyordu.%99 kullanım için gayet normal bence, watt kullanım değerine bakmış mıydınız?
Gayet normal bence ,4080 super maks 320 fln diye biliyorum tabi sınırlama yoksa. Sen yine youtube'dan bakabilirsin bir sürü video vardır.Evet bu var ama oyun içindeyken göstermiyor maalesef AIDA gibi. Oyundan çıkmam gerekiyor. MSI Afterburner'dan seçiyorum HW Monitör'ü ama sadece işlemci kullanımını görebiliyorum.
Selam hocam CPU sıcaklığına bakamıyorum MSI Afterburner üzerinden var mıdır başka program?
Selam hocam daha sonradan baktım watt değerine 260-300w arası değişiyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.