RTX 4080 Super sıcaklık değerleri nasıl olmalı?

SirSakurai

Megapat
Merhaba Cyberpunk'da 2K da en üst ayarlarda GPU kullanımı %99 ve sıcaklık 60-70 arası değişiyor. Normal midir? DLSS 4 öncesi daha düşük değerler görüyordum diye hatırlıyorum. İşlemcim R7 9800x3D.

Merhaba Cyberpunk'da 2K da en üst ayarlarda GPU kullanımı %99 ve sıcaklık 60-70 arası değişiyor. Normal midir? DLSS 4 öncesi daha düşük değerler görüyordum diye hatırlıyorum. İşlemcim R7 9800x3D.
%99 kullanım için gayet normal bence, watt kullanım değerine bakmış mıydınız?

Buradan indirip kontrol edebilirsiniz.

Yok hayır bakmadım, hatta CPU sıcaklığına da bakamıyorum AİDA 64 deneme sürem bittiği için. :)
hocam başka programlar kullanabilirsiniz .Örneğin oyun oynarken görmek için Msi Afterburner, normal takılırken cpu-zid kullanılabilir. Benim en çok kullandığım bunlardı. Bir de speecy var ancak genellikle çok isabetli sonuçlar göstermiyor.

Buradan indirip kontrol edebilirsiniz.

Evet bu var ama oyun içindeyken göstermiyor maalesef AIDA gibi. Oyundan çıkmam gerekiyor. MSI Afterburner'dan seçiyorum HW Monitör'ü ama sadece işlemci kullanımını görebiliyorum.

hocam başka programlar kullanabilirsiniz .Örneğin oyun oynarken görmek için Msi Afterburner, normal takılırken cpu-zid kullanılabilir. Benim en çok kullandığım bunlardı. Bir de speecy var ancak genellikle çok isabetli sonuçlar göstermiyor.
Selam hocam CPU sıcaklığına bakamıyorum MSI Afterburner üzerinden var mıdır başka program?

%99 kullanım için gayet normal bence, watt kullanım değerine bakmış mıydınız?
Selam hocam daha sonradan baktım watt değerine 260-300w arası değişiyordu.

Son düzenleme:
Evet bu var ama oyun içindeyken göstermiyor maalesef AIDA gibi. Oyundan çıkmam gerekiyor. MSI Afterburner'dan seçiyorum HW Monitör'ü ama sadece işlemci kullanımını görebiliyorum.

Selam hocam CPU sıcaklığına bakamıyorum MSI Afterburner üzerinden var mıdır başka program?

Selam hocam daha sonradan baktım watt değerine 260-300w arası değişiyordu.
Gayet normal bence ,4080 super maks 320 fln diye biliyorum tabi sınırlama yoksa. Sen yine youtube'dan bakabilirsin bir sürü video vardır.
Cpu sıcaklığı için benim başka bildiğim yok ancak yine küçük bir araştırma ile bulabilirsiniz , yapamazsınız yardımcı olmayı denerim. Kolay gelsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı