RTX 4090 sistemde GTA 5 oynarken anlık FPS düşüşleri oluyor

semih_S

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 32 GB DDR5 RAM RTX 4090 i9 13900K'lı bir sistem üzerinden GTA 5 oynamaya çalışıyorum fakat sürekli bir takılma oluyor. V-Sync açıp 165e FPS sabitledim, farklı disklere yükledim. Ayarları düşürüp yükselttim(2560x1440 ile oynuyorum sürekli). BIOS ve ekran kartı sürücüsü güncel. Sadece bu oyunda sorun oluyor.
Doom Eternal'da Ultra nightmare Ray Tracing açık şekilde 250 280 FPS alıyorum ve oyun akıyor. Başka oyunlarda da denedim ama tüm güç halinde bu oyunda denedim.

Arkadaşlar merhaba, 32 GB DDR5 RAM RTX 4090 i9 13900K'lı bir sistem üzerinden GTA 5 oynamaya çalışıyorum fakat sürekli bir takılma oluyor. V-Sync açıp 165e FPS sabitledim, farklı disklere yükledim. Ayarları düşürüp yükselttim(2560x1440 ile oynuyorum sürekli). BIOS ve ekran kartı sürücüsü güncel. Sadece bu oyunda sorun oluyor.
Doom Eternal'da Ultra nightmare Ray Tracing açık şekilde 250 280 FPS alıyorum ve oyun akıyor. Başka oyunlarda da denedim ama tüm güç halinde bu oyunda denedim.

V-Sync kapattıktan sonra donma oluyor mu? Bir de öyle deneyin çünkü benim bilgisayarımdada donma yaratıyordu.

Bu rehberi dener misin?

Anladım. Hazır olarak mı aldınız bilgisayarı yoksa tektek mi topladınız?

Tek tek kurdum hocam, daha doğrusu tekniksyen tanıdığım ile kurdum.

Bu rehberi dener misin?

https://www.technopat.net/sosyal/ko...u tekniksyen tanıdığım ile kurdum. [/QUOTE]
Daha önce CS'de çözünürlük sorunundan dolayı sürümü eski driverla değiştirdim o zaman sorun çözüldü, yine yaptım ama bir fark olmadı hocam. Başka hiçbir oyunda böyle bir durum olmuyor ama anlam veremedim.

Daha önce CS'de çözünürlük sorunundan dolayı sürümü eski driverla değiştirdim o zaman sorun çözüldü, yine yaptım ama bir fark olmadı hocam. Başka hiçbir oyunda böyle bir durum olmuyor ama anlam veremedim.

CMD'ye sfc /scannow komutunu girip yeniden başlatır mısın?

Sizin sorununuz gercekten ilgincmis. Anakart güncel midir acaba? Böyle yüksek sistemlerde böyle seyler cok önemli yoksa bir ise yaramıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı