RTX 5000 veya RX 8000 serisi beklenmeli mi?

Umut Güvenç

Kilopat
Daha fazla  
Şu anda bilgisayarım oldukça eski. 1050 Ti ile idare etmeye çalışıyorum ve açık söylemek gerekirse bana oyunlarda kafayı yedirtiyor. Kafamda 7800XT veya 4070 almak var ama RTX 5000 ve RX 8000 serisi yakında çıkacak sanırım. Sizce beklemeli miyim?

Şu anda bilgisayarım oldukça eski. 1050 Ti ile idare etmeye çalışıyorum ve açık söylemek gerekirse bana oyunlarda kafayı yedirtiyor. Kafamda 7800XT veya 4070 almak var ama RTX 5000 ve RX 8000 serisi yakında çıkacak sanırım. Sizce beklemeli miyim?

Amacınız sadece oyunsa dediğiniz iki ekran kartı da çok güçlü ekran kartları ve sizi 6 7 yıl çok rahat götürecek ekran kartları. Bence beklemeye değmez.

RTX 5000 serisi 2025 başında duyurulacak 8000 serisi de öyle o zamana kadar fiyatlar artacaktır 4000 ve 7000 serisinde. 5000 serisi öyle ucuza çıkmayacaktir. 4000 veya 7000 serisinden al gitsin.

Bende aynı durumdayım bende 1660 Ti var şu an, droplardan muzdaribim. Bende ya 4070 ya da 7800XT almayı düşünüyorum.

Son olarak da ekleyeyim 4 ay gibi bir zaman var az değil bu süre hem bekleyip hem fiyatların artışını izlemek koyar adama. Keza sunrise 4070 sistem alacaktım temmuz da 35 idi şu an 40k.

bütçeye göre gaming gende galax 4070 ti super ve ryzen 7800x3d alabilirsin seni rahat 8 sene götürür ki o zamana kadar daha farklı şeyler çıkar rtx dlss benzeri bence al reis zam gelecek ben 4070 kullanıyorum tüm oyunlar full ayarlarda çok rahat ısınma sorunu yaşamadan oynuuorum

Amacınız sadece oyunsa dediğiniz iki ekran kartı da çok güçlü ekran kartları ve sizi 6 7 yıl çok rahat götürecek ekran kartları. Bence beklemeye değmez.
Şu anlık sadece oyun ama bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum, mühendislik hedefliyorum. Derslerde kullanılacak uygulamalarda falan da iyi performans vermesini beklerim.

Şu anlık sadece oyun ama bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum, mühendislik hedefliyorum. Derslerde kullanılacak uygulamalarda falan da iyi performans vermesini beklerim.

Üniversite sınavlarına hazırlanıyorsan zaten çok fazla oyuna vaktin olmayacaktır diye düşünüyorum o yüzden bekleyip yeni bir sistem kurman daha mantıklı gibi çünkü 1050 Ti ekran kartın varsa muhtemelen işlemcinde o ayarda olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı