RTX 5060 8 GB vs RTX 5060 Ti 16 GB

Ardakck51

Femtopat
Daha fazla  
Sistem dizeceğim aralarında çok fiyat farkı var 5060 8 GB alacaktım ama VRAM muhabbeti canımı sıktı. Aradaki fiyat farkına değer mi? Ayrıca AMD ekran kartı önermezseniz sevinirim.
(Yurt dışında yaşıyorum aralarında 13.5 k fark var TL olarak)

Kullanımınıza göre değişiyor hocam, sadece cs valorant oynayan birisi olsam aradaki farkı vermezdim açıkçası.

13500 çok fazla değil mi hocam 5060 zaten 14500 burada. Garip bi fiyatlandırmaymış.

Kullanımınıza göre değişiyor hocam, sadece CS Valorant oynayan birisi olsam aradaki farkı vermezdim açıkçası.

13500 çok fazla değil mi hocam 5060 zaten 14500 burada. Garip bir fiyatlandırmaymış.

CS, Valorant, CoD Warzone, r6s vs. anlayacağınız ağırlıklı FPS oynuyorum fakat güzel hikayeli oyunları da oynamayı planlıyorum.

aradaki fark 10k ya denk geliyormuş yanlış hesaplamışım.

CS, Valorant, CoD Warzone, r6s vs. anlayacağınız ağırlıklı FPS oynuyorum fakat güzel hikayeli oyunları da oynamayı planlıyorum.
Warzone güzel VRAM tüketen bir oyun, diğerlerinde problem olmaz ama onda biraz problem yaşayabilirsiniz. Aradaki absürt farkı ödemede problem yoksa 5060ti tercih edilir gibi duruyor.

Warzone güzel VRAM tüketen bir oyun, diğerlerinde problem olmaz ama onda biraz problem yaşayabilirsiniz. Aradaki absürt farkı ödemede problem yoksa 5060 Ti tercih edilir gibi duruyor.

Zaten FPS oyunlarının hiçbirini yüksek ayarlarda oynamayı seven biri değilim detay az olsun hedef belli olsun. Ayarları düşükte oynasam Warzone da sıkıntı çıkarır mı?

Aradaki fark 10k ya denk geliyormuş yanlış hesaplamışım.

Hocam hangisini alayım diye soruyorsanız ya paranız var ya da biriktirmeniz mümkün, kesinlikle Ti 16 GB. Bir de hikaye oyunları için zaten direkt 16, artık en az 9-10 GB istiyor oyunlar.

Zaten FPS oyunlarının hiçbirini yüksek ayarlarda oynamayı seven biri değilim detay az olsun hedef belli olsun. Ayarları düşükte oynasam Warzone da sıkıntı çıkarır mı?
Youtubedan kontrol etmenizde fayda var.

YouTube'daki benchmark videolar bana hiç güven vermiyor hocam yanlış çıkma olasılığı var mı? Veya bildiğiniz bir kanal var mı?
1080P Düşük ayarlarda 7.4 GB VRAM tüketiyor gibi duruyor emin olmamakla birlikte. Normalde güvenilir kanallar var fakat tam olarak 5060 ile Warzone testi yapan pek göremedim. Diğer kartlarda VRAM tüketimi belirttiğim gibi genel olarak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı