RTX 5060 i5 14400F hazır sistem için kasa önerisi

Bence kasadan once degismesi gereken seyler var. Bu islemci 148 watt, sivi sogutma sart, anakart cok giris seviyeye bir anakart MOSFET sogutucusu yok. Stabil calismaz. Anakarti B760, islemci sogutucuyu en azindan 240mm bir sivi sogutma yapin.

Bence kasadan once degismesi gereken seyler var. Bu islemci 148 watt, sivi sogutma sart, anakart cok giris seviyeye bir anakart MOSFET sogutucusu yok. Stabil calismaz. Anakarti B760, islemci sogutucuyu en azindan 240mm bir sivi sogutma yapin.
Hocam anakartı b760 yapınca fiyat uçuyor diğerlerini değiştiremiyorum önerebileceğiniz hazır sistem varmı 32k bandında?

Hocam anakartı B760 yapınca fiyat uçuyor diğerlerini değiştiremiyorum önerebileceğiniz hazır sistem var mı 32K bandında?

Bütçen 2-3K daha cikarsa RX 9060XT sistemler var. Bir bakayim.

Diger sistem ile ayni. i5 14400F alacak iseniz H610M almanizi onermem, zaten H610M chipseti 14. nesili cok kisitli destekliyor. En azindan b serisi bir anakart tercih etmelisiniz ben Z serisi oneririm. Ama butcenizi goz onunde bulundurursak Intel almaniz mantikli olmayacaktir.

Daha uygun bir şey bulamadım H610M 1 yıl idare etmez mi, ne gibi sıkıntı çıkarabilir? AAA oyunlar oynamıyorum zaten, ayda yılda bir, düşük grafik açabilirim?

Soyle soyleyeyim, mesela oyuna girdiniz ve islemci %60 yukte calisiyor 1-2 saat oynadiniz sorun yok, tabii FPS'lerde sorun yok, MOSFET'ler cayir cayir cehennem yasiyor, ek olarak da o islemci sivi sogutma olmadan sogumaz, o sogutucu ile 1. yilin sonunda islemciyi eline bile alabilirsin. benim onerim AM5 olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı