Elektronik RTX 5070 i5-14400F 47.999TL

@efebatiin Yazıyı beyaz renk olarak yaptığın için dark mod kullanamayanlar göremiyor. Yazıyı otomatikte bırakman lazım.

Sonradan SS olarak güncellemen gene de iyi olmuş.

1744123109124.png

Hocam Hepsiburada premium kartınız varsa ekran kartını 9 ay vade farksız taksitle alabilirsiniz. (9070 XT bekliyorum ben Hepsiburada satıcılı, şu an Hepsiburada'da satılan ekran kartları biraz pahalı ancak yine de 9 ay taksitle düşünülebilir.)
Idefix bazı kredi kartlarına 6 ay vade farksız taksit yapıyor. RAM ve sıvı soğutucuyu güzel fiyatta Idefix'te buldum.
İşlemci ve anakart yine Hepsiburada üzerinde bazı kartlara 6 ay vade farksız.

Örnek sistem derseniz Discord'dan ekleyin SS'leri atayım hocam size.
Discord: .sp33d
Buradan atabilirseniz daha iyi olur hocam.
Bir de taksit için vadefarksız sitelerin tamamını biliyorsanız o önemli.

Hocam Hepsiburada premium kartınız varsa ekran kartını 9 ay vade farksız taksitle alabilirsiniz. (9070 XT bekliyorum ben Hepsiburada satıcılı, şu an Hepsiburada'da satılan ekran kartları biraz pahalı ancak yine de 9 ay taksitle düşünülebilir.)
Idefix bazı kredi kartlarına 6 ay vade farksız taksit yapıyor. RAM ve sıvı soğutucuyu güzel fiyatta ıdefix'te buldum.
İşlemci ve anakart yine Hepsiburada üzerinde bazı kartlara 6 ay vade farksız.

Örnek sistem derseniz Discord'dan ekleyin SS'leri atayım hocam size.
Discord: SP33D.

Hocam Hepsiburada premium meselesi nasıl oluyor?

Teşekkür ederim. Hepsiburada'nın sattıgı tüm ürünlerde vade farksız 9 taksit mi yapıyorlar?
Hocam çoğu kalemde geçiyor, onu anlamanız için düşündüğünüz ürünün sayfasına girip ödeme seçeneklerine bakın. Mesela benim farkettiğim ekran kartlarında, laptoplarda vs 9 ay taksit yapıyorlar. Bu arada idefix'e de bakabilirsiniz orada da 6 ay vade farksız taksit seçeneği var.

Hocam çoğu kalemde geçiyor, onu anlamanız için düşündüğünüz ürünün sayfasına girip ödeme seçeneklerine bakın. Mesela benim farkettiğim ekran kartlarında, laptoplarda vs 9 ay taksit yapıyorlar. Bu arada idefix'e de bakabilirsiniz orada da 6 ay vade farksız taksit seçeneği var.
Teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı