RTX 5070 ile zaman zaman ekranda sarı veya turuncu çizgi çıkıp aniden kayboluyor

Rindane48

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha önce Intel Arc A750 kullanıyordum ekran aniden gelen giden sarı çizgiler yoktu. Ama Amazon depodan ASUS RTX 5070 Prime aldım bu karta geçince çok sık olmasa da zaman zaman ekranda sarı-veya turuncu çizgi çıkıp aniden kayboluyor. Ekran kartında bir arıza mı olabilir? Kablo değiştirdim yine aynı oldu. Eski Driver'ı DDU ile kaldırdım. Ekran kartı sorunlu olabilir mi?
Güncelleme: daha sık olmaya başladı

Son düzenleme:
Şimdi bu sorun oluşurken ekran kaydı almaya çalıştım obsden çizgilerin çıktığı saniye aralıklarında obs kaydında o çizgiler gözükmüyor. Bu ekran kartında değil de monitörden kaynaklandığı anlamına gelir mi?
Evet hocam şöyle söyliyeyim %95 monitörden. Size anlatmıştım, benim yaşadığım mor kare sorununu ss'de alabiliyorum mesela, video kaydında da çıkıyor. Farklı bir ekranla denememiş miydiniz?

Evet hocam şöyle söyliyeyim %95 monitörden. Size anlatmıştım, benim yaşadığım mor kare sorununu ss'de alabiliyorum mesela, video kaydında da çıkıyor. Farklı bir ekranla denememiş miydiniz?
Bugün arkadaşla monitörleri değiştireceğiz hocam. Bir de öyle bakacağız ama bana da monitörden gibi geldi. Beni düşündüren eski grafik kartında yapmamasıydı böyle bir hata.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı