RTX 5070 Super vs RX 9070 XT

9070 XT yeni güncelleme ile performansı arttı. Super ile kafa kafaya gideceğini varsaysak bile fiyatlar kafa kafaya gitmeyeceği açık sanki. Hali hazirda 9070 XT bile 5070 ti'den yaklaşık10 Bin TL daha ucuz. Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum doğrusu.

9070 XT yeni güncelleme ile performansı arttı. Super ile kafa kafaya gideceğini varsaysak bile fiyatlar kafa kafaya gitmeyeceği açık sanki. Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum doğrusu.

9070XT saf performans olarak suan 5070Ti'dan daha iyi. RT performansi cok onemli degilse 5070 Super yerine daha mantikli olur.

9070XT saf performans olarak suan 5070Ti'dan daha iyi. RT performansi cok onemli degilse 5070 Super yerine daha mantikli olur.
Hocam şahsen Amd kullanıcısı olarak memnun olmadığımı dile getirebililirim. Hali hazırda RX 6650 XT kullanıyorum.

Hocam şahsen Amd kullanıcısı olarak memnun olmadığımı dile getirebililirim. Hali hazırda RX 6650 XT kullanıyorum.

9000 serisi ile 6000 serisini kiyaslamak pek mantikli degil 7000 serisi ile bile arada ucurum var. AMD çığır acti 9000 serisinde ozellikle FSR 4 ile. RT performansida suan NVIDIA ile yarisir seviyeye geirmeye calisiyorlar 9070XT rt performansi olarak 5070 ile denk.

Hocam kıyasladığımdan değil, yanından bile geçemez farkındayım. Sadece kasmaması gereken oyunlarda bile gereksiz kasıntılar oluyor. Ekran kartı güncel, monitör hz hem monitörden hem windowsdan ayarlı, SSD yeterli, windows güncel ama saçma saçma kasıntılar oluyor. Eskiden az oluyordu şimdi çok daha fazla arttı. İşlemci Amd ryzen 5 5500 darboğaz yapıyor diyeceğim ama pek mantıklı da gelmiyor. 3060 ti alan yakınım gayet memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…