RTX 5070 Ti için 15.000TL'ye kadar 2K 27" monitör tavsiyesi

Bütçe
15.000TL

turgt

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,
Yeni bir monitör almayı düşünüyorum ve bütçem 15.000 TL civarında. Şu anki ekran kartım 5070 Ti ve masa düzenim için 27" boyut ideal. Bu monitörü daha çok FPS rekabetçi oyunlar oynamak için kullanmayı planlıyorum, ancak AAA oyunlar da arada oynuyorum.

Özelliklerim:

• Ekran kartım: 5070 Ti.
  • İdeal boyut: 27"
  • Kullanım alanı: rekabetçi oyunlar ve AAA oyunlar.
  • Bütçe: 15.000 TL'ye kadar.

Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.

Merhaba,
Yeni bir monitör almayı düşünüyorum ve bütçem 15.000 TL civarında. Şu anki ekran kartım 5070 Ti ve masa düzenim için 27" boyut ideal. Bu monitörü daha çok FPS rekabetçi oyunlar oynamak için kullanmayı planlıyorum, ancak AAA oyunlar da arada oynuyorum.

Özelliklerim:

• Ekran kartım: 5070 Ti.
  • İdeal boyut: 27"
  • Kullanım alanı: rekabetçi oyunlar ve AAA oyunlar.
  • Bütçe: 15.000 TL'ye kadar.

Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.
G65B.

Kesinlikle G65B.

VA panel ve curved olmasından çok emin değilim daha önceki deneyimlerinden dolayı önyargılarım var. Uzun süreli kullanan birinden bir inceleme göremedim. Genel incelemeler sponsorlu olduğu için de güvenemiyorum çok fazla.
VG27AQML1A kötü değil. Kaliteli orta-üst seviye IPS monitörlerden birisi.
VG27AQL1A modelinin rtings incelemesi aşırı kötü VG27AQML1A ile panel farkı vs. ne fark var?

Ayrıca G65B ve VG27AQML1A arasında hangisi tercih etmek daha mantıklı?

@turgt Flat istiyorsan bu veya G274QPX öneririm ama şu an G274QPX çok pahalı, normalde 13 bin TL falandı. Kavisli olarak da G65B öneririm.
Önerin için teşekkür ederim fakat G274QPX şu an için çok pahalı.

VA panel ve curved olmasından çok emin değilim daha önceki deneyimlerinden dolayı önyargılarım var. Uzun süreli kullanan birinden bir inceleme göremedim. Genel incelemeler sponsorlu olduğu için de güvenemiyorum çok fazla.
Curved olması kişisel bir şey ama bu monitörün paneli gerçekten kaliteli bir VA. Siyahlar tam siyah olmasa da IPS'deki gibi değil, OLED'den sonra en iyisi diyebilirim. Onun dışında monitör şu an elimde, 1 günlük bir test sürem var. Paneli oldukça canlı. Çok kaliteli bir IPS olmadığı sürece bu kaliteyi göremezsiniz diye düşünüyorum. HDR tepe parlaklığı 600 nit, web browsing vs. belki VA kalitesini göremezsiniz ama oyun, film veya YouTube videolarında gerçekten çok kaliteli renkler görüyorum onu söyleyeyim.

VA panel ve Curved olmasından çok emin değilim daha önceki deneyimlerinden dolayı ön yargılarım var. Uzun süreli kullanan birinden bir inceleme göremedim. Genel incelemeler sponsorlu olduğu için de güvenemiyorum çok fazla.

VG27AQL1a modelinin rtings incelemesi aşırı kötü VG27AQML1A ile panel farkı vs. ne fark var?

Ayrıca G65B ve VG27AQML1A arasında hangisi tercih etmek daha mantıklı?

Önerin için teşekkür ederim fakat G274QPX şu an için çok pahalı.

VG27AQL1a farklı VG27AQML1A farklı. İsim benzerliği var diye bu onu kötü yapmaz. 1 harf bile monitörde her şeyi değiştirir.

G65B için incelemelere bakmanıza gerek yok. Ben zaten detaylı incelemelerine baktım zamanında. Normal VA paneller ile G65B farklı bir segment. Curved sorun değilse G65B alıp geçin. Eğer bu sizin için sorun ise VG27AQML1A alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı