RTX 5070 Ti'ın adaptörü zarar verecek şekilde mi duruyor?

cyhriaeth

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, yakın zamanda bir RTX 5070 Ti satın aldım ve dün gece kasama taktım, ancak adaptör kabloları biraz eğik duruyor çünkü kasamın camını ancak böyle kapatabiliyorum. 4000 serisinde bu adaptörün oldukça hassas olduğunu duymuştum. Sizce kablonun bu duruşu karta veya adaptöre zarar verecek durumda mıdır? Kartla oyun oynadım, her şey tamamen stabil, sıcaklıklar ve performans stabil, oyun seansının hemen sonrasında adaptöre dokundum orada da sorun yok, ancak fikrinizi merak ettiğim için sormak istedim. Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_20250324_025615.jpg
    IMG_20250324_025615.jpg
    219,5 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20250324_012337.jpg
    IMG_20250324_012337.jpg
    263,2 KB · Görüntüleme: 55
Selamlar, yakın zamanda bir RTX 5070 Ti satın aldım ve dün gece kasama taktım, ancak adaptör kabloları biraz eğik duruyor çünkü kasamın camını ancak böyle kapatabiliyorum. 4000 serisinde bu adaptörün oldukça hassas olduğunu duymuştum. Sizce kablonun bu duruşu karta veya adaptöre zarar verecek durumda mıdır? Kartla oyun oynadım, her şey tamamen stabil, sıcaklıklar ve performans stabil, oyun seansının hemen sonrasında adaptöre dokundum orada da sorun yok, ancak fikrinizi merak ettiğim için sormak istedim. Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Hayır bir problem olmaz yerine, yerine oturduğundan emin olun yeterli.

Teşekkür ederim, ittirebildiğim kadar ittirdim ve en son camı kapattığımda daha ileri gitmiyordu. Zaten adaptör tam oturmasa görüntüde gidip gelme gibi sorunlar olmaz mı?

Haklısınız ekran kartınız yeterli güç alamadığı için zaten bilgisayarınız açılmazdı endişelenmeyin bilgisayarınızda bir problem yok hocam.

Yeni konular

Geri
Yukarı