Taejunix Femtopat Katılım 22 Eylül 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:57 #21 ElderAssassin dedi: "-S" varyantı yeni çıkmış herhalde, ayıp etmiş Palit, hem fiyatı pahalı hem de ürün nerf yemiş. İlla 9070 XT aldıracaklar adama. Genişletmek için tıkla... 9070 XT mi alayım simdi anlamadım hem oyun hem de edit yaptığım icin render bakımından iyi olan bir ekran kartı istiyorum.
ElderAssassin dedi: "-S" varyantı yeni çıkmış herhalde, ayıp etmiş Palit, hem fiyatı pahalı hem de ürün nerf yemiş. İlla 9070 XT aldıracaklar adama. Genişletmek için tıkla... 9070 XT mi alayım simdi anlamadım hem oyun hem de edit yaptığım icin render bakımından iyi olan bir ekran kartı istiyorum.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.288 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:45 #22 Taejunix dedi: 9070 XT mi alayım simdi anlamadım hem oyun hem de edit yaptığım icin render bakımından iyi olan bir ekran kartı istiyorum. Genişletmek için tıkla... 5070 Ti almanız daha doğru olur hocam. Tavsiyem, İncehesap Gaming Gecesini yani yarın 22.00'ı bekleyin hocam şuan iyi modeller fazla pahalı çünkü.
Taejunix dedi: 9070 XT mi alayım simdi anlamadım hem oyun hem de edit yaptığım icin render bakımından iyi olan bir ekran kartı istiyorum. Genişletmek için tıkla... 5070 Ti almanız daha doğru olur hocam. Tavsiyem, İncehesap Gaming Gecesini yani yarın 22.00'ı bekleyin hocam şuan iyi modeller fazla pahalı çünkü.