RTX 5070 vs RX 9070XT

DLSS özelliği beni arada bırakıyor AMD henüz bu kadar gelişmiş değil diye biliyorum doğru mu?

Tek avantajı sözde DLSS, render avantajı falandı ama FSR 4 ile AMD teknolojileri çok gelişti ve arada ciddi bir fark kalmadı, aradaki tek fark MFG denebilir ama çok daha güçlü olan 9070 XT'nin fiyatı göz önüne alınınca onunda önemi kalmıyor ve AMD; MFG'ye rakip yeni bir teknoloji üzerinde çalıştığını açıkladı.

DLSS özelliği beni arada bırakıyor AMD henüz bu kadar gelişmiş değil diye biliyorum doğru mu?
Son yazdığımı okuyun lütfen.

Hocam peki GDDR6 vs GDDR7 Arasında nasıl bir fark vardır

FSR4 ile DLSS4 arasında fark yok. 9070XT kimi oyunda 5080 performansı veriyor. 12 GB VRAM'li balon 5070 alacağınıza gidin 9070 veya 9070XT alın.

FSR4 beklentilerimin çok üstünde ki AMD çok büyük bir atılım yapmış gerçekten, 9060XT 16GB ile beklediğimden çok daha fazla memnun kaldım, yakın zamanda 9070XT almayı düşünüyorum, bir daha NVIDIA ile uğraşmam.

incehesap bu cuma güzel bir indirim getirseydi direk alacaktım 9070 XT geçen hafta 31K'ya hellhoundı taksit olmayınca almadım. Keşke peşin alsaydım.

Arkadaşımda Nvidia var kardeşinde ise 9070 XT var. Bana AMD almamı önermişti. Yani umarım beni sevdiğinden öyle diyordur

Sadece oyun için kullanacaksan 9070XT, 5070´i dümdüz eder. Ancak iş render vb işlere gelince 5070 çok daha iyi. Driver konusunda NVIDIA artık son kullanıcıyı umursamamaya başladı, AMD ise öne geçmek için son kullanıcıya istediğini veriyor. AMD´nin şu anda en büyük problemi FSR4´ün DLSS4 kadar yaygınlaşmış olmaması.

9070xt kullanıcısı olarak yegane şikayetim FSR4 ün az oyunda mevcut olması. Onu da optiscaler kullanarak çözüyorum ama niye 3. parti yazılıma mahkum ediyor beni AMD. Koy işte her oyuna şu fsr4 ü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…