RTX 5080 & 9800x3D sistemde GTA 5 takılıyor

Daha fazla  
Sistemi yeni topladım, GTA 5'i indirip bakmak istedim ama diğer oyunlarda astronomik FPS'ler alırken bu oyunda kasma değil de takılmalar oluyor. NVIDIA Denetim Masası'ndan otomatikten sadece ekran kartına aldım olmadı, NVIDIA App'ten optimize ettim olmadı, V-Sync açtım olmadı. 240 Hz'den 120'ye çektim yine olmadı. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam onlinemi oynuyorsunuz bilmiyorum ama internet ile alakalı olabilir.

GTA 5'in hangi versiyonu? Legacy versiyonunu indirdiyseniz optimizasyon olarak daha kötü bir oyun kendisi.
Epic Games Premium Edition versiyonu.
Hocam onlinemi oynuyorsunuz bilmiyorum ama internet ile alakalı olabilir.
İki tarafta da denedim değişen bir şey olmadı.
GTA 5'te sanırsam 150 FPS'in üstüne falan çıkınca takılmalar başlıyordu oyun motorundan kaynaklı. 120Hz veya daha altında V-Sync açıp denemediyseniz öyle dener misiniz?
Dediğiniz şeyleri denedim hocam, yazmıştım. Başka ne yapabilirim düzeltmek için?

Sistemi yeni topladım, GTA 5'i indirip bakmak istedim ama diğer oyunlarda astronomik FPS'ler alırken bu oyunda kasma değil de takılmalar oluyor. NVIDIA Denetim Masası'ndan otomatikten sadece ekran kartına aldım olmadı, NVIDIA App'ten optimize ettim olmadı, V-Sync açtım olmadı. 240 Hz'den 120'ye çektim yine olmadı. Ne yapmam lazım?
FPS değerini 100-120 (deneyerek) gibi düşük bir değere sabitlemeniz gerek. İşleme ölçeğini fulleyerek FPS değerini düşürmeyi de deneyebilirsiniz. (Görüntü fazla keskin olacağı için kötü gözükebilir göz zevkinize göre ayarlarsınız)

Epic Games Premium Edition versiyonu.

Premium başka muhabbet hocam, kütüphanenizde GTA V Enhanced ve Legacy adı altında iki GTA olması lazım. Enhanced versiyonu indirin.

FPS değerini 100-120 (deneyerek) gibi düşük bir değere sabitlemeniz gerek. İşleme ölçeğini fulleyerek FPS değerini düşürmeyi de deneyebilirsiniz. (Görüntü fazla keskin olacağı için kötü gözükebilir göz zevkinize göre ayarlarsınız)

Premium başka muhabbet hocam, kütüphanenizde GTA V Enhanced ve Legacy adı altında iki GTA olması lazım. Enhanced versiyonu indirin.
Baktım Enchanced versiyon hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı