RTX 5080 için marka önerisi

tolgaFNP

Kilopat
Amazon'dan MSI RTX 5080 Gaming Trio modelini satın aldım fakat ürün ellerinde yokmuş, yollamıyorlar. İade edeceğim fakat bunun yerine hangi modeli almalıyım bilmiyorum. Palit, Gainward gibi markalara güvenmeli miyim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

İstediğiniz markayı alabilirsiniz, ciddi fark olmaz aslında. Sadece isim farkı denebilir. İsim farkı için de o kadar para vermeye gerek yok. Bazı markalara isim farkı ödemek yerine kartın bir üst modelini satın alabiliyorsunuz.

Hocam palit gamerock 5080 alınır mı?

İstediğiniz markayı alabilirsiniz, ciddi fark olmaz aslında. Sadece isim farkı denebilir. İsim farkı için de o kadar para vermeye gerek yok. Bazı markalara isim farkı ödemek yerine kartın bir üst modelini satın alabiliyorsunuz.
Dediğiniz gibi hocam asusun falan üst segment 5080 modelleri nerdeyse 5090 fiyatında. Palit gamerock 5080 modelini almak mantıklı geliyor önerir misiniz?

Rog astral alacaktım sistemim ful rog olduğu için ama çok saçma fiyatlar var 90 bin falan yazmışlar 5070 ti Asus rog bakım dedim oda 68 71 bandında şuan bu 5070 ti Asus rog alacağıma 5080 zotac geliyor nasıl bişe yapacam anlamadım gitti

Technopat Haberler

Geri
Yukarı