RTX 5080 ve i5 14400F için 650W PSU yeterli mi?

fatalerror00

Decapat
Daha fazla  
Şu an bütçemin tüm sınırlarıyla RTX 5080 almayı düşünüyorum. Kullandığım PSU 650W 1-2 ay içinde PSU'yu değiştirebileceğim o zamana kadar kullanmak istediğimde sorun yaşatır mı?

PSU yetmediği takdirde PC donanımlarına verebileceği zarar var mı?

Şu an bütçemin tüm sınırlarıyla RTX 5080 almayı düşünüyorum. Kullandığım PSU 650W 1-2 ay içinde PSU'yu değiştirebileceğim o zamana kadar kullanmak istediğimde sorun yaşatır mı?

PSU yetmediği takdirde PC donanımlarına verebileceği zarar var mı?
Merhaba şuanda bence 5080 almak için erken öncelikle kendi fikrimle başlayayım daha demin güç kablolarının erimesine dair sitede bir haber gördüm. Soruna gelirsek 850-1000W önerilmiş. Alt kaldığı senaryoda bi zarar verir mi ya da açılıp açılmayacağını bilemem ama verdiğin paranın hakkını alamama ihtimalin çok yüksek olur. Kart yeni birazcık otursun yeni sürümler çıksın öyle al bence hem de bütçeni zorlamamış olursun.

Diğer bileşenlerde önemli fakat tahminen en az 750w olmalı. Hatta ben 850w olmadan çalıştırıp risk bile almazdım.

Merhaba şuanda bence 5080 almak için erken öncelikle kendi fikrimle başlayayım daha demin güç kablolarının erimesine dair sitede bir haber gördüm. Soruna gelirsek 850-1000W önerilmiş. Alt kaldığı senaryoda bi zarar verir mi ya da açılıp açılmayacağını bilemem ama verdiğin paranın hakkını alamama ihtimalin çok yüksek olur. Kart yeni birazcık otursun yeni sürümler çıksın öyle al bence hem de bütçeni zorlamamış olursun.
İlla yapacağım diyosan da afterburnerdan ekran kartının gücünü voltajını fln düşürebilirsin daha güvenini olur ama bence gerek yok yine de

Kaliteliyse psu yeter birazda watt kısıtlaması yapılabilir en kötü ama kalitesiz ise risk alınmaz 5080 360 14400 60-70 diğerleri50 çekse 480 falan yapıyor ortalama çok zorlanmaz ise.

Yeni konular

Geri
Yukarı