İtopya üzerinden satın aldım. Garantisi, kutuları her şeyi var (işlemcinin kutusu yok tray çünkü)
2 aydır bende. Bilgisayarı tertemiz kullandım, çizik falan yok. Sizce Kaç TL'ye satmalıyım?
En üst segment PC'lerden biri var elinizde, piyasanın üstünde pahalı tutacağından dolayı satabileceğinizi sanmıyorum. Öyle aşırı indirim yapmazsanız çok zor satılması ki değmez o zaman da satmaya.
İtopya üzerinden satın aldım. Garantisi, kutuları her şeyi var (işlemcinin kutusu yok tray çünkü)
2 aydır bende. Bilgisayarı tertemiz kullandım, çizik falan yok. Sizce kaç TL'ye satmalıyım?
Motor alacaksan satmani onermem ulkemizde bilgisayar parçaları pahali olmaya başlıyor artık yine de satacağım dersen çok ölü fiyat duyarsiniz kimse bir anda almaz sahsen yerinde olsam çalışır veya kredi cekip yavaş yavaş öderdim zarar etmeden.
Herhalde boş vaktim vardı, üşenmedim tek tek aynı parçaları buldum, anakartınızı beğenmediğim için üst model seçtim, parçaların da birkaçı 0 parça. Pazarlıksız olarak 110.000tl yapıyor toplam, pazarlıkla 100'e tekabul eder muhtemelen.
Herhalde boş vaktim vardı, üşenmedim tek tek aynı parçaları buldum, anakartınızı beğenmediğim için üst model seçtim, parçaların da birkaçı 0 parça. Pazarlıksız olarak 110.000tl yapıyor toplam, pazarlıkla 100'e tekabul eder muhtemelen.
Motor alacaksan satmani onermem ulkemizde bilgisayar parçaları pahali olmaya başlıyor artık yine de satacağım dersen çok ölü fiyat duyarsiniz kimse bir anda almaz sahsen yerinde olsam çalışır veya kredi cekip yavaş yavaş öderdim zarar etmeden.
Motosikleti bende çok seviyorum Açıkçası tavsiyem 120 civarına koymanız ve pazarlıkla 110 civarına satmanız yönünde olur, buna rağmen zor alıcı bulacağınız bir sistem, ekonomi belli maalesef ülkede. İkinci bir tavsiyem ise parçaları tek tek satmanız olur, 2 aylık parçalar, sıfırının bir miktar altına alıcı bulacaktır ama tüm sistem olarak satmayı düşünürseniz en büyük düşmanınız hazır sistemler olur. Koca koca firmalarla fiyat konusunda yarışamazsınız sonuçta.