RTX 5080 ve R7 7800x3D sistem ne kadar eder?

granger1905

Hectopat
Daha fazla  
Fiyatı yüksek olur bence Max 1 yıldır kullanıyorsan 100k eder ama biraz zor alınır.

2 aydır kullanıyorum. 146 bin tl ye sıfır aldım. 130'a ilana koymayı düşünüyorum. sebebide şu motor almayı düşünüyorum

100-120 arası gider bence.

En üst segment PC'lerden biri var elinizde, piyasanın üstünde pahalı tutacağından dolayı satabileceğinizi sanmıyorum. Öyle aşırı indirim yapmazsanız çok zor satılması ki değmez o zaman da satmaya.

Son düzenleme:
Bilgisayarımı satmayı düşünüyorum ama bilgisayarım kaç para eder, kaça satmalıyım bilmiyorum. Bilgisayarımın özellikleri şunlar:

MSI GeForce RTX 5080 16G VENTUS 3X OC PLUS 16GB GDDR7 DLSS 4 256 Bit Ekran Kartı
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz 96MB Önbellek 8 Çekirdek AM5 5nm Tray İşlemci
MSI PRO B850-P WIFI 8200MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 USB-C HDMI ATX Anakart
CORSAIR 48GB (2x24GB) Dominator Titanium RGB Siyah 7000MHz CL36 DDR5 Dual Kit Ram
CORSAIR 3500x 850W 80+ Gold RGB Tempered Glass Siyah ATX Mid Tower Kasa
NZXT Kraken 360 RGB 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu
Kingston 2TB NV3 Gen4 NVMe M.2 SSD (6000MB Okuma / 5000MB Yazma)

İtopya üzerinden satın aldım. Garantisi, kutuları her şeyi var (işlemcinin kutusu yok tray çünkü)
2 aydır bende. Bilgisayarı tertemiz kullandım, çizik falan yok. Sizce kaç TL'ye satmalıyım?

Motor alacaksan satmani onermem ulkemizde bilgisayar parçaları pahali olmaya başlıyor artık yine de satacağım dersen çok ölü fiyat duyarsiniz kimse bir anda almaz sahsen yerinde olsam çalışır veya kredi cekip yavaş yavaş öderdim zarar etmeden.

fiyatları çok düşük söylüyosunuz gibi geliyo. Yanlış anlamayın şuan sıfırı 155 gibi birşey

Herhalde boş vaktim vardı, üşenmedim tek tek aynı parçaları buldum, anakartınızı beğenmediğim için üst model seçtim, parçaların da birkaçı 0 parça. Pazarlıksız olarak 110.000tl yapıyor toplam, pazarlıkla 100'e tekabul eder muhtemelen.

120.000 liraya da şöyle 0 bir kasa mevcut, sıvı soğutması hariç hiçbir parçası da kötü değil.

Demem o ki; maalesef siz pahalı almışsınız hocam. Tek siteden sistem toplamak çok mantıklı değil maalesef.

Herhalde boş vaktim vardı, üşenmedim tek tek aynı parçaları buldum, anakartınızı beğenmediğim için üst model seçtim, parçaların da birkaçı 0 parça. Pazarlıksız olarak 110.000tl yapıyor toplam, pazarlıkla 100'e tekabul eder muhtemelen.

120.000 liraya da şöyle 0 bir kasa mevcut, sıvı soğutması hariç hiçbir parçası da kötü değil.

Demem o ki; maalesef siz pahalı almışsınız hocam. Tek siteden sistem toplamak çok mantıklı değil maalesef.
İtopya beni dolandırmış diyelim o zaman ne diyelim. Bilgisayarı 130 a koysam pazarlıkla 120 ye satamazmıyım. Motoru çok seviyorum

Motor alacaksan satmani onermem ulkemizde bilgisayar parçaları pahali olmaya başlıyor artık yine de satacağım dersen çok ölü fiyat duyarsiniz kimse bir anda almaz sahsen yerinde olsam çalışır veya kredi cekip yavaş yavaş öderdim zarar etmeden.
3-4 ay sonra satsam 130-140 civarında alıcı bulur mu peki?

İtopya beni dolandırmış diyelim o zaman ne diyelim. Bilgisayarı 130 a koysam pazarlıkla 120 ye satamazmıyım. Motoru çok seviyorum
Motosikleti bende çok seviyorum :) Açıkçası tavsiyem 120 civarına koymanız ve pazarlıkla 110 civarına satmanız yönünde olur, buna rağmen zor alıcı bulacağınız bir sistem, ekonomi belli maalesef ülkede. İkinci bir tavsiyem ise parçaları tek tek satmanız olur, 2 aylık parçalar, sıfırının bir miktar altına alıcı bulacaktır ama tüm sistem olarak satmayı düşünürseniz en büyük düşmanınız hazır sistemler olur. Koca koca firmalarla fiyat konusunda yarışamazsınız sonuçta.

Tekerinize taş değmesin, güvenli sürün.🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı