RTX 5090 için PSU önerisi

5090 gibi bir kart niyeti varsa, o zaman bu model veya buna muadil birşey bakılmalıdır.

Hocam 1600 watt'ı napacam ben ? Zaten işlemci olarak 9800x3d düşünüyorum. Bundan sonra genel olarak x3d işlemcilerle devam edeceğimden ötürü benim sistemin 1000 watt'ı bile göreceğini sanmıyorum.

FSP'de tek kablodan ekran kartını besleyebilirsiniz, Corsair ile 4 tane ayrı kabloyu dönüştürücü ile karta takmanız gerekir.
Corsair olanda atx 3.1 desteği var yazıyor hocam sitesinde emin misiniz ?

Şu FSP'den uzak durulmalı, alınmamalı diyenleri pek de ciddiye almaya gerek yok. ASUS'a boş yere fazladan para vermenin de bir anlamı yok. @Kiss0fdeath önerimi biliyorsunuz zaten tekrar yazmama gerek yok.
Çok fazla insanla muhatap olduğum için hatırlamakta güçlük çekiyorum. Rica etsem neyi önerdiğinizi yazar mısınız tekrardan.

Hocam 1600 Watt'ı ne yapacağım ben? Zaten işlemci olarak 9800x3D düşünüyorum. Bundan sonra genel olarak X3D işlemcilerle devam edeceğimden ötürü benim sistemin 1000 Watt'ı bile göreceğini sanmıyorum.

Corsair olanda ATX 3.1 desteği var yazıyor hocam sitesinde emin misiniz?

Gen 5 çıkışı yok o PSU'da, kart 600W, 4 tane PCI-e kablosu ile güç vermeniz gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı