FSP'de tek kablodan ekran kartını besleyebilirsiniz, Corsair ile 4 tane ayrı kabloyu dönüştürücü ile karta takmanız gerekir.
Hocam 1600 watt'ı napacam ben ? Zaten işlemci olarak 9800x3d düşünüyorum. Bundan sonra genel olarak x3d işlemcilerle devam edeceğimden ötürü benim sistemin 1000 watt'ı bile göreceğini sanmıyorum.5090 gibi bir kart niyeti varsa, o zaman bu model veya buna muadil birşey bakılmalıdır.
![]()
ASUS ROG STRIX THOR 1600T 80+ Titanium ARGB 1600W Full Modüler 135mm Fanlı PSU
Dijital kontrolcü GaN güç dizisi üzerinde hassas denetimler sağlayarak ışık hızında yük değişimleri yapabiliyor.www.gaming.gen.tr
Corsair olanda atx 3.1 desteği var yazıyor hocam sitesinde emin misiniz ?FSP'de tek kablodan ekran kartını besleyebilirsiniz, Corsair ile 4 tane ayrı kabloyu dönüştürücü ile karta takmanız gerekir.
Çok fazla insanla muhatap olduğum için hatırlamakta güçlük çekiyorum. Rica etsem neyi önerdiğinizi yazar mısınız tekrardan.Şu FSP'den uzak durulmalı, alınmamalı diyenleri pek de ciddiye almaya gerek yok. ASUS'a boş yere fazladan para vermenin de bir anlamı yok. @Kiss0fdeath önerimi biliyorsunuz zaten tekrar yazmama gerek yok.
Hocam 1600 Watt'ı ne yapacağım ben? Zaten işlemci olarak 9800x3D düşünüyorum. Bundan sonra genel olarak X3D işlemcilerle devam edeceğimden ötürü benim sistemin 1000 Watt'ı bile göreceğini sanmıyorum.
Corsair olanda ATX 3.1 desteği var yazıyor hocam sitesinde emin misiniz?
![]()
RM1200x SHIFT 80 PLUS Gold Fully Modular ATX Power Supply
CORSAIR RMx SHIFT Series fully modular power supplies boast a revolutionary patent-pending side cable interface to keep all your connections within easy reach, for exceptionally convenient 80 PLUS Gold efficient power.www.corsair.com
O halde asus rog aura 1200 kalıyor geriye tek seçenek. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz ? Thor almayı istiyordum aslında fakat atx 3.0 desteklemiyor maalesef thor modelleri.Gen 5 çıkışı yok o PSU'da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.