RTX 5090'da coil whine var

Daha fazla  
Arkadaşlar Vatan'dan aldığım Zotac RTX 5090 Gaming solic OC modeli coil whine problemli çıktı (karttan motor sesi geliyor resmen). Bu garanti kapsamına giren bir sorun mu? Yoksa iade mi etmeliyim?

Arkadaşlar Vatan'dan aldığım Zotac RTX 5090 Gaming solic OC modeli coil whine problemli çıktı (karttan motor sesi geliyor resmen). Bu garanti kapsamına giren bir sorun mu? Yoksa iade mi etmeliyim?
Garantiyle uğraşmak ölüm resmen. Adamlara derdini anlatana kadar vazgeçmek istiyorsun. İade et farklı bir yerden satın al.

Jelatinleri falan çıkartmıştım. Bi sorun yaratır mı bu değişim için?

Iade edersem aldigim fiyatla arasinda 13.000tl fark var. Ne yapsam bilemedim ya
13.000 biraz tuzluymuş. Arkadaşın dediği gibi değişim talep edebilirsin. Jelatinleri sökmen bir sıkıntı çıkarmayacaktır. Kusurlu mal sonuçta.

13.000 biraz tuzluymuş. Arkadaşın dediği gibi değişim talep edebilirsin. Jelatinleri sökmen bir sıkıntı çıkarmayacaktır. Kusurlu mal sonuçta.
Kampanyalı fiyattan almıştım. Öyleyse değişim talep edeceğim yardımlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…