Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 2 Mart 2021 #51 Bsd Kaymak dedi: @Luuks Forumu bırakmamışsınız hocam, hoşgeldiniz yeniden . Genişletmek için tıkla... Hocam, sıkılıyorum onun için geri geldim, ayrıca burada böyle konular biraz linç yiyormuş onu da zor yoldan anlamış oldum .
Bsd Kaymak dedi: @Luuks Forumu bırakmamışsınız hocam, hoşgeldiniz yeniden . Genişletmek için tıkla... Hocam, sıkılıyorum onun için geri geldim, ayrıca burada böyle konular biraz linç yiyormuş onu da zor yoldan anlamış oldum .
W wertyq Kilopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 974 Makaleler 1 Çözümler 26 2 Mart 2021 #52 217099 dedi: 'Mizah ve Eğlence' kategorisindeki 10 konudan 8'inde bunu görüyorumdur herhalde . Bıkmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Siz de böyle konular açmadan bıkmadınız mı?
217099 dedi: 'Mizah ve Eğlence' kategorisindeki 10 konudan 8'inde bunu görüyorumdur herhalde . Bıkmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Siz de böyle konular açmadan bıkmadınız mı?
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.368 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 2 Mart 2021 #53 wertyq dedi: Siz de böyle konular açmadan bıkmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayatımda hiç bu kategoriye konu açmadım .
wertyq dedi: Siz de böyle konular açmadan bıkmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayatımda hiç bu kategoriye konu açmadım .
L Lony111 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2018 Mesajlar 2.173 Çözümler 17 2 Mart 2021 #54 Arda_Animations dedi: Tam benlik. Ne render alınır bunla... Genişletmek için tıkla... Aldığınız renderları gördük. Bence hiç gerek yok, ne bu karta ne de sizin editlerinize.
Arda_Animations dedi: Tam benlik. Ne render alınır bunla... Genişletmek için tıkla... Aldığınız renderları gördük. Bence hiç gerek yok, ne bu karta ne de sizin editlerinize.
D DGDev Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Mart 2021 #55 Lony111 dedi: Aldığınız renderları gördük. Bence hiç gerek yok, ne bu karta ne de sizin editlerinize. Genişletmek için tıkla... Kendisini biraz daha geliştirir diye tahmin ediyorum ve animasyonlarında gelecek var yani biraz uğraşırsa yapar bence.
Lony111 dedi: Aldığınız renderları gördük. Bence hiç gerek yok, ne bu karta ne de sizin editlerinize. Genişletmek için tıkla... Kendisini biraz daha geliştirir diye tahmin ediyorum ve animasyonlarında gelecek var yani biraz uğraşırsa yapar bence.
Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 2 Mart 2021 #56 Lony111 dedi: Aldığınız renderları gördük. Bence hiç gerek yok, ne bu karta ne de sizin editlerinize. Genişletmek için tıkla... Hocam, başarmak için çabalıyordur, hevesini kırarsanız çabalamaz, hatalar ile doğrular öğrenilir.
Lony111 dedi: Aldığınız renderları gördük. Bence hiç gerek yok, ne bu karta ne de sizin editlerinize. Genişletmek için tıkla... Hocam, başarmak için çabalıyordur, hevesini kırarsanız çabalamaz, hatalar ile doğrular öğrenilir.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 2 Mart 2021 #57 Sen onu bana ver, bunu vereyim sana. Tüm oyunları 8K 240FPS oynatır. Model: FX2500
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #58 Lony111 dedi: Aldığınız renderları gördük. Bence hiç gerek yok, ne bu karta ne de sizin editlerinize. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman. Göz ardı listeme hoş geldiniz buyurun siz yapın animasyonu.
Lony111 dedi: Aldığınız renderları gördük. Bence hiç gerek yok, ne bu karta ne de sizin editlerinize. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman. Göz ardı listeme hoş geldiniz buyurun siz yapın animasyonu.
D DenizGuldiken Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #59 DGDev dedi: NVIDIA QUADRO RTX 8000 48GB Profesyonel Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe NVIDIA QUADRO RTX 8000 48GB Profesyonel Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Abi bu papçi mobil açar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam işin ironisi bi yana gerçekten oynatmaz.
DGDev dedi: NVIDIA QUADRO RTX 8000 48GB Profesyonel Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe NVIDIA QUADRO RTX 8000 48GB Profesyonel Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Abi bu papçi mobil açar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam işin ironisi bi yana gerçekten oynatmaz.
D DGDev Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Mart 2021 #60 DenizGuldiken dedi: Hocam işin ironisi bi yana gerçekten oynatmaz. Genişletmek için tıkla... Bazılarını evet.
DenizGuldiken dedi: Hocam işin ironisi bi yana gerçekten oynatmaz. Genişletmek için tıkla... Bazılarını evet.