RTX2060 vs GTX 1660S vs RX6600

@Domce sıfır alınabilecek en ucuz kart budur:

İkinci el tercih edeceksen 7k civarına RX 6700XT bak.

@Domce sıfır alınabilecek en ucuz kart budur:

İkinci el tercih edeceksen 7K civarına RX 6700XT bak.

Hocam bir sıkıntı var bu ekran kartı değil

7600 8 GB 3070 de 8 GB burada işin içine DLSS'yi ve RTX'i katmazsak 7600 ikici elde mantıklı olabilir.

Sıfır bakacaksanız bütçe yetersizse Arc alın geçin hocam. Çok iyi karttır. Bende 12 gün kadar deneyim ettim. Tek sorunu digital vibrance ayarının kendi uygulamasında kısık olması. Yoksa taş gibi karttır.

Daha dün baktım Gaming X Trio 3070 8.100 TL idi.
O zaman tercih edilebilir ancak RX 6700 daha iyi bir tercih gibi duruyor. En son yarı fiyatına satıyorlardı.

Intel halen daha driver problemleri çekiyor driver problemi çözülene kadar Intel ekran kartı alınmaz.

Intel halen daha driver problemleri çekiyor driver problemi çözülene kadar Intel ekran kartı alınmaz.
Hocam sorunlar şu anda eski ve bilinmeyen oyunlar için geçerli. 1-2 ay önce elime geçtiğimde kullanmıştım iyi çalışıyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…