RTX2070 S Windforce boşta 50 derece normal mi?

KaanYalazer

Hectopat
Gigabyte RTX 2070 Super Windforce OC 3 fanlı ekran kartına sahibim. Ekran kartını daha yeni aldım. Boşta 52 derecede çalışıyor normal mi? İşlemcim Ryzen 5 3600X o da 43 derecede çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açtım hocam.

O zaman egzoz fanı alsam sıcaklık normale düşer değil mi?

Demin lol oynadım çok sistemi zorlamıyor fakat kart 57 dereceye çıktı. Yani madem boşta 53 lolde de 57 olması saçma değil mi?
Evet işin saçmalığı burada hocam. LOL kartı zorlamaz doğru ama derece farketmemesi saçma. Sizin yapmanız gerekeni söyledim. 1) Arka planı kontrol edin, çalışan uygulamalara bakın. 2) Driverı DDU ile silip siteden son sürümü tekrar indirin. 3) Hala etki etmezse kaliteli bir egzoz fan alın. Bu dediklerim sonucunda 40-45 gezeceğini tahmin ediyorum boşta. Evet egzoz fanıyla kesinlikle düşme yaşarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı 2 dakikaya yakın açıp kapattım şuan 10 15 dakikadır 49 derece sabit. Bios sürümünü merak ettim, baktığımda 7.11.2019 tarihi diyor. Bunun üstüne anakartım (B450 Tamohawk Max) 8 9 tane güncelleme almış. Bunun da etkisi olabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…