Turqueen
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Pilot
Benim sorunumun nereden kaynaklandığını çözemedim. Monitörden mi Ekran Kartından mı? Bir bilen yardımcı olur umuduyla yazıyorum.
AOC Agon AG241QG monitörümün HDMI çıkışından Gigabyte Aorus RTX2070 grafik kartımın yalnızca 3. Portundan görüntü alabiliyorum. 1 ve 2 no'lu portlara ne oluyor anlamadım. Acaba ekran kartını anakart üzerinde farklı bir PCI slotuna mı takmam lazım bilemedim.
İkinci soru ise, aynı monitörden DP çıkışı ile ekran kartının 3 slotundan hangisine bağlarsam bağlayayım "No Signal"den başka bir görüntü alamadım
DP kablo monitörle birlikte gelen orijinal kablo. Nette yazan her yöntemi denedim, driverlarım güncel, kablolar tam oturuyor, her şeyi prizinden çıkarıp bekleterek tekrar çalıştırdım olmadı, monitörün menüsünde DP/HDMI diye bir seçenek kısmı bile yok, Deep Sleep'i Off konumuna getirip soft Boot yaptım yine olmadı. Zaten asıl garip olan ekran kartının üzerinde tek bir HDMI portundan görüntü alabilmem belki de. Onu çözersem gerisi de çözülebilir.
Fikirleri ve önerileri alabilir miyim?
AOC Agon AG241QG monitörümün HDMI çıkışından Gigabyte Aorus RTX2070 grafik kartımın yalnızca 3. Portundan görüntü alabiliyorum. 1 ve 2 no'lu portlara ne oluyor anlamadım. Acaba ekran kartını anakart üzerinde farklı bir PCI slotuna mı takmam lazım bilemedim.
İkinci soru ise, aynı monitörden DP çıkışı ile ekran kartının 3 slotundan hangisine bağlarsam bağlayayım "No Signal"den başka bir görüntü alamadım
Fikirleri ve önerileri alabilir miyim?
Son düzenleme: