RTX2070 yalnızca 3. porttan görüntü veriyor

Turqueen

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Pilot
Benim sorunumun nereden kaynaklandığını çözemedim. Monitörden mi Ekran Kartından mı? Bir bilen yardımcı olur umuduyla yazıyorum.

AOC Agon AG241QG monitörümün HDMI çıkışından Gigabyte Aorus RTX2070 grafik kartımın yalnızca 3. Portundan görüntü alabiliyorum. 1 ve 2 no'lu portlara ne oluyor anlamadım. Acaba ekran kartını anakart üzerinde farklı bir PCI slotuna mı takmam lazım bilemedim.

İkinci soru ise, aynı monitörden DP çıkışı ile ekran kartının 3 slotundan hangisine bağlarsam bağlayayım "No Signal"den başka bir görüntü alamadım :) DP kablo monitörle birlikte gelen orijinal kablo. Nette yazan her yöntemi denedim, driverlarım güncel, kablolar tam oturuyor, her şeyi prizinden çıkarıp bekleterek tekrar çalıştırdım olmadı, monitörün menüsünde DP/HDMI diye bir seçenek kısmı bile yok, Deep Sleep'i Off konumuna getirip soft Boot yaptım yine olmadı. Zaten asıl garip olan ekran kartının üzerinde tek bir HDMI portundan görüntü alabilmem belki de. Onu çözersem gerisi de çözülebilir.

Fikirleri ve önerileri alabilir miyim?

IMG_7235.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı