RTX3000 serili laptoplar ne zaman çıkar?

mr.darthmaul

Centipat
Katılım
24 Kasım 2020
Mesajlar
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Laptop almak için bekliyorum. Sizce RTX30'lu laptoplar ne zaman satışa çıkar? RTX20 serili ekran kartları tanıtıldıktan ne kadar sonra laptoplar piyasaya çıktı bilen varsa yardımcı olur mu? Teşekkürler.
 
2060la aynı fiyat hemen hemen bence çok abartı olmaz gibi geliyor umarım da olmaz
Hocam bizim pazar farklıdır. Yani bize gelince ilk önce bir yüksekten satacaklardır. PlayStation 5 de nasıl oldu stok bitti ve karaborsaya düştü. Yani gelmesi , stokların dolması filan derken Eylül - Ekim bulur diyorum ben tahmini.
 
Hocam bizim pazar farklıdır. Yani bize gelince ilk önce bir yüksekten satacaklardır. PlayStation 5'de nasıl oldu stok bitti ve karaborsaya düştü. Yani gelmesi, stokların dolması falan derken eylül - Ekim bulur diyorum ben tahmini.

Peki bu RTX20 kartlarında süreç nasıl işledi dostum biliyor musun? Yani ekran kartları çıktıktan ne kadar sonra laptoplara geldi
 
ASUS TUF Gaming A15 1650 Ti Haziran'da ön siparişte geldiğinde 6400TLYDI şu an 8000TL. Ben fiyatların düşeceğine pek inanmıyorum. Ne kadar erken alınırsa o kadar iyi.
 
Peki bu RTX20 kartlarında süreç nasıl işledi dostum biliyor musun? Yani ekran kartları çıktıktan ne kadar sonra laptoplara geldi.

Hocam geçen sene masaüstü ekran kartları tanıtıldıktan 3 ay sonra mobil GPU'lar çıktı. Ancak dizüstü bilgisayarlara gelmesi 1 yılı buldu. Yani geçen sene gene Kasım - Aralık aylarında yeni GPU'lar tanıtıldı. Mobil GPU'lar Mart - Nisan gibi göründü. Eylül - Ekim aylarında ise somut bir şekilde marka çeşitliliği ile beraber, hataları giderilmiş halde çıktı.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı