RTX3050 Ti laptop Witcher 3'te 35 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

sprtcras

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
512
Ekran kartı
Rtx3050Ti
İşlemci
Ryzen 7 5800H
Merhaba. RTX3050 Ti Ryzen 7 5800H laptopumda, Witcher 3 oyununda yüksek grafik ayarlarında 35 FPS alıyorum. Oyunu Steam'den yeni aldım. Ayarlar nasıl olmalı hiçbir bilgim yok. Işık izleme vs açınca FPS daha da düşüyor. Ekran kartı mı çok kötü ya da ters giden bir şeyler mi var anlamadım. YouTube testlerinde FPS'ler böyle değil asla.

Reis NVIDIA'nın --50 olan kartları genellikle düşük performans vermek için oluyor ve laptop ekran kartları masaüstü performansını veremiyor yani 3050 laptop ekran kartı kötü bir kart ama DLSS açarsan FPS artabilir ya da ayarları ortaya çekebilirsin.

Hocam youtube’da oyun testlerinde ultrada 70 fps alıyor aynı kart aynı işlemci. bir 3060 değil ama çok kötü de değil oyun testlerini biliyorum çünkü. Ters giden bir şey var herhalde

Hocam YouTube'da oyun testlerinde ultrada 70 FPS alıyor aynı kart aynı işlemci. Bir 3060 değil ama çok kötü de değil oyun testlerini biliyorum çünkü. Ters giden bir şey var herhalde.

Ekran kartının watt değeri aynı ise farklı bir program ekran kartını veya işlemciyi kullanıyor demektir. ESC+Shift+CTRL'ye basarsan Görev Yöneticisi'nden kullanımları görebilirsin.

Hocam ekran kartınız sadece 30W da çalışıyor bu da düşük FPS sebep olabilir.

Şarjda hocam laptop.

O neden oluyor hocam? Neden tam kapasite kullanmıyor.

Genellikle sıcaklıktan dolayı limit yer fakat ekran kartı sıcaklığınız gayet normal işlemciniz kaç derecede çalışıyor ve sadece Witcher damı oluyor bu durum.

DLSS açın. Özellikle belirli bir görüntü ayarı veremeyeceğim ama RTX 4050- i5 13th laptopumda aynı sorunu yaşıyodum, DLSS açınca halloldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…