RTX3060 neden bu kadar pahalı?

Çünkü herkes fırsatçılık yapıyor kardeşim. Hani o stok yok sanıyoruz ya sözde satılıyor. Aslında satılmıyor. Satılmış gibi gösterilip sonra fiyat arttırılıyor. Hani o sitelere erişemiyoruz ya aslında erişim sıkıntısı yaşamıyoruz. Satıcılar piyasayı yoklayıp kaç paradan gidiyorsa ona göre fiyat revize ediyor. Ne kadar yükseğe satabilirsem o kadar iyi mantığı hakim. İhtiyacı olan da olmayan da almaya çalışıyor. İnsanlar 5-6k dana lıp 10-11k dan satamaya ve ölücülük fırsatçılık yapmaya çalışıyor. Yazık ülkemin insanına yazık... İnsanımız zeki değil derler bir de. Tam aksine en zeki topluluklardan biriyiz ama dürüst değiliz...​
 
Bir süre boyunca tüm elektronik kartlar pahalı olacak. Özellikle GPU daha pahalı olacak. Hammadde üretimi, talebi karşılayamayacak durumda. Nakliye sıkıntısı zaten ayrı bir sorun. Bir de son üründe artan talep yoğunluğu iyice yükseltmekte fiyatı.

Bir de şunu eklemek istiyorum. Bizim ülkemizde ticaret ahlakı yok. Krizden faydalanan bir ahlaksızlık hakim.
 
Orklar saldırıya geçti saniyesinde. Bari ilk gün olması gereken fiyata açın birkaç stok alabilen alsın. Yok efendim illa hazır sistem alacaksın, 3200 liralık kartı almak için 10.000+ TL değerinde kasa alacaksın. Beğenmedin mi? O zaman sadece 2.5 kat üstünü vererek sadece kartı alabilirsin. Uruk-hailer ise anında alıp sarı siteye koymaya başladılar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı