15-20k hocam toplama yapmayı düşünüyorumSakın almayın çok fazla pahalı. Bütçeniz nedir?
20K’ya çıkabiliyorsanız daha güçlü makineler önerilebilir. Ek olarak Nvidia olması şart mı?15-20k hocam toplama yapmayı düşünüyorum
evet wattman hatası var amd o yüzden nvidia hocam20K’ya çıkabiliyorsanız daha güçlü makineler önerilebilir. Ek olarak Nvidia olması şart mı?
Evet WattMan hatası var AMD o yüzden NVIDIA hocam.
yıllardır nvidia kullanıyorum hocam bilemiyorum amd geçmeyiWattMan hatası 6xxx serisinde büyük oranda fixlendi hocam, aynı paraya daha fazla performans almak varken neden NVIDIA alasınız?. Ek olarak vatandan alışveriş yapmayın kazık bir firma.
Yıllardır NVIDIA kullanıyorum hocam bilemiyorum AMD geçmeyi.
yıllardır nvidia kullanıyorum hocam bilemiyorum amd geçmeyi
Buyur hocam RTX3060 istiyorsan, ekstra masraf yapmana gerek yok bence:
INTEL I3 12100F-MSI RTX 3060 VENTUS-PRO H610M B-MSI 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F-MSI RTX 3060 VENTUS-PRO H610M B-MSI 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.