RTX3080 için termal pad önerisi

Persseus

Kilopat
Katılım
30 Temmuz 2018
Mesajlar
1.795
Makaleler
3
Çözümler
7
Yer
Konya veya İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
RTX 3080'lerin termal padlerini değiştireceğiz. Gigabyte'larda gereken ölçü 2mm. 2mm kalınlığa sahip ve iletkenliği 8w/mk civarında olan termal pad önerir misiniz? Daha önce Aorus Xtreme'in pad değişimini yaptım. Kullandığım pedlerin maliyetinden dolayı alternatif aramaktayım. Tavsiyeniz var mı?
 
Ice Dragon kullanan insanlar duydum bir araştırabilirsiniz memnun kalan çok insan var. Aliexpressten isimsiz kullanan insanlarda var onlarda iş görebilir. Biraz bakarsanız bakır blok koyuyorlar araya 1mmlik sanırım ölçüsüne göre tabii ki onların ısı iletkenliği daha iyi testlere bakabilirsiniz.
 
Gigabyte stok pedler konusunda firma ismini lekeledi. Özellikle ilk versiyonlarda pedlerden yağ akması vs sorunu vardı. Maillerimde var adamlar 2w/mk ped kullanmışlar 3080 Aurous Xtreme karlarında.
 
Gaming X, ROG Strix veya Aorus modelleri için düşünmüştüm; açıkçası giriş seviyesi modeller hiç aklıma gelmemişti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Zotac için yukarıdaki videoyu izleyebilirsiniz, ventus için youtube'a ventus t.. yazdığınız an videolar listelenecek zaten.
 
Ben çözüm olarak N11’den Arctic 1.0mm 15x15 10 adetlik padleri kullanıyorum. Paket başına 83 TL maliyeti var. Gigabyte Aorus Xtreme Waterforce, Aorus Master ve Vision da termal pad kalınlığı 2mm. İki tane arctic padleri üst üste yerleştiriyorum. Kart başına maliyet 180 TL. Daha uygun fiyata çözüm var mı merak etmiştim sanırım yok.
 
Ben çözüm olarak N11'den Arctic 1.0mm 15x15 10 adetlik padleri kullanıyorum. Paket başına 83 TL maliyeti var. Gigabyte Aorus Xtreme waterforce, Aorus Master ve vision da termal pad kalınlığı 2mm. İki tane Arctic padleri üst üste yerleştiriyorum. Kart başına maliyet 180 TL. Daha uygun fiyata çözüm var mı? Merak etmiştim sanırım yok.

Hocam şimdi bende o ürünü alacağım PS4 için laptopshop satıyor sahte değil değil mi ürün.
 

Geri
Yukarı