3080 Ti izlediğim bir videoya gore undervolt yaptim. Ayarlari görsele ekledim. FurMark stress testine soktugumda hala 85 derece veriyor. Nerede yanlış yapıyorum?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
Fan %38'de. Testdeyken de mi böyle?3080 Ti izlediğim bir videoya gore undervolt yaptim. Ayarlari görsele ekledim. FurMark stress testine soktugumda hala 85 derece veriyor. Nerede yanlış yapıyorum?
3080 Ti izlediğim bir videoya gore undervolt yaptim. Ayarlari görsele ekledim. FurMark stress testine soktugumda hala 85 derece veriyor. Nerede yanlış yapıyorum?
3060 eagle var 85-87 bende görüyorum kasam xpg valor air üstündeki fanlar kaliteli değil.Maalesef aynı sorun bende de var. Ben 3060 Ti kullanıyorum undervolt yaptım ama hala 85-87 derece oluyor yük altında. Kasa havalandırması çok iyi değil.
3060 Eagle var 85-87 bende görüyorum kasam XPG valor Air üstündeki fanlar kaliteli değil.
Garantiye gönderdim aldığım cevapPeki herhangi bir zararı var mı? Anakarta falan zarar verir mi bu sıcaklık değerleri?
Oyunlarda 5 derece kadar düşmüş sadeceUndervolt bazen FurMark'ta hiç sonuç vermiyor. Oyunlar arasında kıyaslama yapar mısınız bir sıcaklıkta azalma var mı?
3060 Eagle var 85-87 bende görüyorum kasam XPG valor Air üstündeki fanlar kaliteli değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.