RTX3090'dan RX 9070 XT'ye geçilir mi?

NVIDIA yeni teknolojilerini eski kartlarına sunmuyor ancak DLSS modlarıyla bu kilit açılıyor veya loseless scaling kullanabiliyorsun kart saf güçle bile iyi performans veriyor modlarla uçuyor.
Ben ultrawide monitörde 3080 Ti kullanıyorum başka bir karta geçmek aklıma bile gelmedi.
Firmaya kızmış olabilirsin ancak yeni kart tercihini bu kart sana yetmediği zaman yapmanı öneririm şu an için hala 3090 bir canavar.

Dostum selamalar bende 3090 Suprim X kullanıyorum senin konuyu görünce okudum yazılanları ama hala karar veremedim. Sen ne yaptın geçtin mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum selamalar bende 3090 Suprim X kullanıyorum senin konuyu görünce okudum yazılanları ama hala karar veremedim sen ne yaptın geçtin mi?

Geçiş yaptım. Gayet memnunum. 5900X rahatlıkla besliyor kartı (3440x1440 da) ama alırsanız Sapphire Nitro+ alın harika bir kart ısınmıyor. Sistemin DDR5 ise daha çok FPS alırsın. Benim DDR4 ama yine de memnunum. Modlarla FSR4 desteği olmayan çoğu oyunda FSR 4 kullanabiliyorum. Hatta yine modlarla DLSS bile kullandım. Detaylı inceleme için AMD Radeon RX 9070 XT GPU Review & Benchmarks vs. 5070 Ti, 5070, 7900 XT (Sapphire Pulse) | GamersNexus

Bu linkte RTX 3080, 3090 ve 3090 Ti de yer verilmiş karşılaştırmalara.

Ek olarak: Örnek vermek istiyorum GoW Ragnarok'ta 3090 il DLSS kalite + fg kullanırken 150-180 FPS alırken, RX 9070 XT ile native fg kapalı aynı değerleri alabiliyorsunuz internette videoları da var kendim de denedim.

Son olarak, benim gibi 3090 sahibi olup yeni sistem kuramayacaklar ve en azından biraz sistemimde yükseltme yapayım diye düşünenler bu karta geçiş yapmalı bence. 3090 kullanıcıları olarak zaten bütçeniz var ise daha sağlam Build yapın bu kartı tercih etmeyin derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…