RTX4060 Ti Gaming Slim vs RTX 4070

• Konuyu başlatan Bxro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 998
Bütçe
25000 civarı

Bxro

Femtopat
Daha fazla  

RTX 4070 Ventus 2X 12G​

RTX 4060 Ti Gaming X Slim 16G​

Sizce hangisini almalıyım? Görünüş açısından 4060 Ti Gaming Slim almak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans istiyorsanız kesinlikle 4070

RTX 4070 Ventus 2X 12G​

RTX 4060 Ti Gaming X Slim 16G​

Sizce hangisini almalıyım? Görünüş açısından 4060 Ti Gaming Slim almak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım?
Görünüşü önemli değil, yaptıkları iş ve soğutma gücü önemli. Almayı düşünüyorsanız 4070'i öneririm. MSI ekran kartlarının 40 serisi için pek olumlu şeyler duymadım. 40 serisi alacaksanız başka markalara da bakmanızı öneririm.

Neden MSI gibi çöp bir ekran kartı üreticisinin modeline o kadar para veriyorsunuz? Aşağıda attığım Colorful modeli kendisini yok eder. Sakın yanlış anlamayın hem firma hem de model olarak yok eder.

[/URL]

Görünüşü önemli değil, yaptıkları iş ve soğutma gücü önemli. Almayı düşünüyorsanız 4070'i öneririm. MSI ekran kartlarının 40 serisi için pek olumlu şeyler duymadım. 40 serisi alacaksanız başka markalara da bakmanızı öneririm.
Performans istiyorsanız kesinlikle 4070
4070 alınmalı ben olsam 7900 XT alırdım hocam. (bütçeyi 2k aşıyor)
Arkadaşlar Ventus modellerinin ne kadar berbat olduğunu biliyorsunuz değil mi?

4070 alınmalı ben olsam 7900 XT alırdım hocam. (bütçeyi 2K aşıyor)

2K aşmıyor ortalama 3K aşıyor. Sakın "Pulse" demeyin! O alev topu alınmaz.

Arkadaşlar Ventus modellerinin ne kadar berbat olduğunu biliyorsunuz değil mi?
Okumadan beğenmedim bastınız sanırım. MSI almamasını önerdim.

Aşağıda attığım Colorful modeli kendisini yok eder. Sakın yanlış anlamayın hem firma hem de model olarak yok eder.
Colorful?! Hocam abartmadınız mı biraz?

Okumadan beğenmedim bastınız sanırım. MSI almamasını önerdim.

Colorful?! Hocam abartmadınız mı biraz?
Ventus modellerinde vrm soğutması yoktu diye hatırlıyorum, MSI'ın en çok bozulan kartları da bunun gibi düşük serilerde.

Colorful almak daha mantıklı, soğutması daha iyi. Ben de Colorful'un 4070 Ultra W modelini kullanyorum ve 2K ultrawide çözünürlükte (2k'dan ~%30 daha fazla pixel) kart daha 70 dereceyi geçmedi. Bu fiyata bu kalitede kart bulmak zor.

Geri
Yukarı