RTX4060 ve R5 5660 ile Assetto Corsa geç açılıyor ve kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11

FneeX

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX4060
Anakart
B450M A PRO MAX
İşlemci
R5 5600
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır Assetto Corsa oynuyorum ve bugün oyuna girerken yavaşlık yaşadım. Normalde 20 saniyede giren oyuna şu an 3 dakikada giriyor ve aşırı FPS düşmesi yaşıyorum. Oyunda hiçbir değişiklik yapmadım ve bilgisayarı açıp kapattım ama sorun devam ediyor. Bu sorunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer oyunlarda da böylemi?

Hocam HD Tune ile disk sağlığınızı kontrol edin ve sonuçları bizim ile paylaşın, lütfen.

Farklı bir mod kullanıyor olabilir misin? Sonradan yüklediğin bir mod sıkıntı çıkarıyor olabilir.

Hocam HD tune ile disk sağlığınızı kontrol edin ve sonuçları bizim ile paylaşın, lütfen.

Farklı bir mod kullanıyor olabilir misin? Sonradan yüklediğin bir mod sıkıntı çıkarıyor olabilir.

İndiriyorum, sadece content Manager'dan harici araçlar ekleyip yarış başlatıyordum bir sorun olmuyordu fakat şu an böyle oldu.

İndiriyorum, sadece content Manager'dan harici araçlar ekleyip yarış başlatıyordum bir sorun olmuyordu fakat şu an böyle oldu.

Pekala, oyunun kurulu olduğu diske sağlık testi yapıp buraya paylaşırsanız yardımcı olacağım hocam.

Benchmark kısmını mı atayım?
Health kısımının ekran görüntüsünü gönderin ve sonrasında müsait bir durumdaysanız ve mümkün ise Error Scan kısımına girin ve testi başlatın, test sonucununda ekran görüntüsünü yollayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…